Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek az baj, hogyha...

Szerintetek az baj, hogyha tobbszor edzek egy héten ugyanarra az izomcsoportra?

Figyelt kérdés
Miért baj?mit ajánlotok?hogyan lehetek kigyúrtabb gyógyszerek nélkul?
2011. júl. 15. 14:26
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
sanyi95 igaz eleg nehéz úgy felszedni,hogyha az ember focizik mellette,de semmi se lehetetlen,nehez de fel lehet szedni :P de azert kosz
2011. júl. 16. 15:31
 12/29 A kérdező kommentje:
razor1592 haha az mind1 h gyogyszer vagy por vagy barminek hivhatod,ugyanugy shit...mert semmire se jo.Csak arra jo hogy most huuuu hamar megnolt az izom en vagyok a nagy izom csavo meg erosebb vagyok,de nem ugy lettem erosebb ugy hogy orakat kemenyen dolgoztam,hanem ugy hogy ilyeneket z*baltam.Am meg ezek a szerek kua karosak,agressziv lesz tole az ember,sot vannak olyanok is akik mar belehaltak szoval nyugodtan hivhatom meg sz****k is azokat a szereket
2011. júl. 16. 15:36
 13/29 A kérdező kommentje:
sanyi95 annyit meg,hogy nehez ugy felszedni hogyha focizik valaki mellette,sokkalta lassabban tart amig felszedek de sikerult igaz csak par kilot 10 honap alatt de az is jo,igaz meg az semmi eredmeny tudom...de folytatom az edzeseket...am meg hogyha elmegyek bickili turara vagy futo versenyre akk leadok par kg-t de viszont sokaig tart ujra elerni ugyanazt a sulyt...nem baj,es meg a vegere annyit hogy az ember lehet nyugodtan kigyurt,hogyha fut es focizik mellette...konkretan 2 baratom focizott(mar akkor kivoltak gyurva) es most mar futnak(profi szinten) es gyonyoruen ki vannak gyurva :P
2011. júl. 16. 15:44
 14/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, aki a tápkiegekről ilyeneket hisz, az szimplán hülye. Olvass utána, mert a konditeremben ki fognak röhögni, ha hangoztatod az ökörségeidet.
2011. júl. 16. 15:52
 15/29 A kérdező kommentje:

tapkiegeszitot biztos nem fogok szedni semmit se fogok szedni,mert az csak folosleges penzkidobas

am meg en ezekben a tapkiegeszitos cuccokban nem vagyok otthon,mert nem erdekelnek,de volt rola szo suliban,rendes felvilagosto ora es en csak azt mondom amit ott mondtak,meg amiket masoktol hallottam.Engem inkabb gyakorlatok erdekelnek :) meg az hogy sportolhassak

2011. júl. 16. 16:01
 16/29 A kérdező kommentje:
szerintetek jó a PowerBalance igaz nem a témához tartozik,de most kaptam egyet a Nikeba,mert vettem cipot meg trikót valami speciális akció volt...szerintetek jó dolog?mert szerintem ez csak egy klasszikus gumi karkoto és csak egy nagy átverés,sztem nem igaz amit a neten irnak róla....
2011. júl. 16. 16:24
 17/29 anonim ***** válasza:

A táplálékkiegészítők kiegészítik az étrendedet. Tök mindegy, te mit hiszel, hasznos, és sportolóknál alapvető dolgok ezek. Hogy példának említsem, a vitamin, ízületvédő, Ca tabletta is kiegészítő. Szerinted ezek károsak? A tiszta tejsavófehérjében mi a halál a káros? A felvilágosító órán valószínűleg a SZTEROIDOKRÓL beszéltek, az valóban más téma. Ha nem, és mondjuk egy kreatinra mondták, hogy káros, akkor helyettem is küldd el őket a pi.sába. De tökmindegy a te véleményed a fehérjeturmixok, kreatinok, aminosavak nem hülyeségek, hasznos, és biztonságos dolgok. Aki mást mond az hülye, vagy hazudik.

És igen, a Power Balance egy gyökérség, hozzáteszem, egy-két helyen már a gyártók is beismerték.

2011. júl. 16. 18:22
 18/29 A kérdező kommentje:
jóvan mit kell folkapni a vizet én itt kérdeztem mert érdekel a téma...és mert szeretek sportolni...és csak mondtam amit hallottam...nem mondtam egy szoval se,hogy mindent tudok(épp azert kerdeztem hogy tudjam -.-)
2011. júl. 16. 18:59
 19/29 anonim ***** válasza:

Nem kaptam fel a vizet. Olvass utána a témának, és leginkább egy, a témában jártas egyénnek higgy, ne ilyen szerencsétlen iskolaorvosoknak, neadjisten biosz tanároknak.

"tapkiegeszitot biztos nem fogok szedni semmit se fogok szedni,mert az csak folosleges penzkidobas "

Ez csak nekem hangzott egy öntudatos, magabiztos válasznak, aki kristálytisztán tud mindent?

2011. júl. 16. 21:11
 20/29 A kérdező kommentje:
hát az a véleményem róla,mert meg nem neztem utanna.....és am is én az edzsesmodra kerdeztem rá...de én inkabb megprobalok egessegesen taplalkozni,de ugy hogy tobb gyumolcs es tobb olyan etelt eszek amibe van protein...es minnel kevesebb fast food...ez is ego+++++ válasz?-.-
2011. júl. 16. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!