Hogyan védjem meg magam?
Nos,én egy 14 éves 8.aas fiú vagyok.
'65cm és 50 kg.
Elég gyenge vagyok vagyis szerintem az vagyok lenne mit javítani a fizikumomon.
Igazából az iskolában nem vagyok olyan mint egy gyenge fizikumú gyerek próbálom ezt leplezni(persze nem verek gyengébb gyerekeket,csak nem vagyok visszahúzódó,DE kötekedő sem!!)Szóval én jártam 2hónapot boxolni,de nem folytathatom orvosi okok miatt..Nos,én nem teljesen vagyis 100%osan nem vagyok abban biztos hogy megtudnám magam védeni főleg egy nálam erősebb (bár ha csak simán erősebb akkor kimernék vele állni)gyerekkel,de ha tudom hogy tud verekedni akkor nem mernék nek "visszaállni"
SZó ami szó ma mentem a buszemgállóba 3 osztálytársammal(2 elég erős főleg az egyik agyon kivan gyurva,a másik emg tud verekedni)és már iskola sarkában nem akart elengedni egy c*gány gyerek(ismerem)...
Ottvolt a haverjais(őtis ismerem 7.esek,de mind a 2 már középiskolás lenne)És átmentünk a zebrán erre oda jön hozzám az a másik gyerek legyen a neve fehérbőrű.
Oda jött és a vállamba beleküldött egy izmosat én megkérdeztem h miért üt meg..utána meg 2x-3x az arcomat ütötte meg elég erősen de nem fájt utána csak aban a pillanatban..(az osztálytársaim csak nézték..)elkezdtem sirni (mert ideges lettem,mindig elkap a sírás ha ideges leszek)és mondta hogy csicska vagyok meg ilyenek.
Erre én mondtam neki hogy miért veri a gyengébbeket..Na és utána meg elment emrt ő nem arra jött mint mi..
Szóval ellene nemtudom nemvolt elég önbizalmam hogy emgüssem..Lehet hogy kifeküdt volna de lehet hogy megse érezte volna és szét vert volna..(az osztálytásaim előt..mert ugye biztos hagyták volna)...
Szóval ennyi volt,és ez idegesít..Azt még leírom hogy ezmiatt még nem félek tőle.
Köszönöm annak aki nem csinál viccet ebből,és elolvasta!Köszönöm!
hát értem,remélem kilehet nőni ezt a sírásfélét,mert ha a lelkem nemlenni ilyen "gyenge"akkor én szerintem elég jol tudnék verekedni..de igy edzésre sem merek menni mert félek hogy elsírom magam.pedig nincs szándékomban sírni!!
Gondolkodtam azon hogy saját magamnak okozok fájdalmat de ha mondjuk ráesik egy fa favágásnál a lábamra semmi bajom..inkább az ütés szerintem ez az idegesség igy jön ki rajtam..
Ha fájdalmat okozol magadnak,azzal semmit nem érsz el.
Nem a fájdalom miatt sírsz te,hanem mert megaláztak.
Edzésen is leverhetnek,de nem aláznak meg,mert ott az edző.
hát nemtudom van-e olyan harcművészet amiben nem kell sokat tanulni elméletet embereket meg ilyeneket..és hatásos is..
Bár sok szinte mind hatásos amikor voltam ezen az edzésen ezen a wing tsun-on egyszer voltam és már akkor tanultam valamit..igaz már nem emléxem rá...
Amúgy Aczél nevű válaszolótol szeretném kérdezni aki ezt írta:
vannak beteg állatok, (mint én) aki nem sírna, hanem mondjuk egy húspürét csinálna egy "támadóból" de még 5-ből is, de nem kell ilyennek lenned
Hogy te milyen küzdősportot tanulsz?
banyek, ha ennyi idős korodra nem növöd ki az kurv@gáz.
El kéne gondolkodnod azon, hogy férfinak tartod magadat, vagy kislánynak. Aztán csodálkozol, hogy csicskáztatnak?
AZÉRT CSICSKÁZTATNAK, MERT EGY KIS KÖCSÖG CSICSKA VAGY!!!
Ki hallott már ilyet, kapsz egy semmilyen ütést, aztán sírdogálsz, b+. mint a kislányok. Eszem megáll. minél jobban fáj egy ütés annál inkább vigyorgok a másikra, hogy azt gondolja , ki ez az állat, szétverem, ez meg csak vigyorog. Ettől megijednek. a bőgéseden meg csak röhögnek. Már csak azért is b@szogatnak majd, hogy egy jót nevessenek a szánalmasságodon.
Erről szól a dolog. Nem attól leszel férfi, hogy megvered a másikat, hanem attól hogy kiállsz magadért (és azokért, akiket szeretsz), és vállalod a következményeket. ha megvernek, akkor megvernek. De nem mindegy, hogy hogy vernek meg, úgy, hogy harcolsz, vagy összekuporodva, sírdogálva. Ez a te döntésed.
igazad van igen.de nem tudom visszafogni vagyis elég nehéz...
Igazad van nemtudok mit mondani rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!