Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan védjem meg magam?

Hogyan védjem meg magam?

Figyelt kérdés

Nos,én egy 14 éves 8.aas fiú vagyok.

'65cm és 50 kg.

Elég gyenge vagyok vagyis szerintem az vagyok lenne mit javítani a fizikumomon.

Igazából az iskolában nem vagyok olyan mint egy gyenge fizikumú gyerek próbálom ezt leplezni(persze nem verek gyengébb gyerekeket,csak nem vagyok visszahúzódó,DE kötekedő sem!!)Szóval én jártam 2hónapot boxolni,de nem folytathatom orvosi okok miatt..Nos,én nem teljesen vagyis 100%osan nem vagyok abban biztos hogy megtudnám magam védeni főleg egy nálam erősebb (bár ha csak simán erősebb akkor kimernék vele állni)gyerekkel,de ha tudom hogy tud verekedni akkor nem mernék nek "visszaállni"

SZó ami szó ma mentem a buszemgállóba 3 osztálytársammal(2 elég erős főleg az egyik agyon kivan gyurva,a másik emg tud verekedni)és már iskola sarkában nem akart elengedni egy c*gány gyerek(ismerem)...

Ottvolt a haverjais(őtis ismerem 7.esek,de mind a 2 már középiskolás lenne)És átmentünk a zebrán erre oda jön hozzám az a másik gyerek legyen a neve fehérbőrű.

Oda jött és a vállamba beleküldött egy izmosat én megkérdeztem h miért üt meg..utána meg 2x-3x az arcomat ütötte meg elég erősen de nem fájt utána csak aban a pillanatban..(az osztálytársaim csak nézték..)elkezdtem sirni (mert ideges lettem,mindig elkap a sírás ha ideges leszek)és mondta hogy csicska vagyok meg ilyenek.

Erre én mondtam neki hogy miért veri a gyengébbeket..Na és utána meg elment emrt ő nem arra jött mint mi..

Szóval ellene nemtudom nemvolt elég önbizalmam hogy emgüssem..Lehet hogy kifeküdt volna de lehet hogy megse érezte volna és szét vert volna..(az osztálytásaim előt..mert ugye biztos hagyták volna)...

Szóval ennyi volt,és ez idegesít..Azt még leírom hogy ezmiatt még nem félek tőle.

Köszönöm annak aki nem csinál viccet ebből,és elolvasta!Köszönöm!

2011. ápr. 18. 19:04
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
Először valami azonnali segédezköz, de olyan, amit nem tudnak /nagyon/ ellened fordítani: gázspray. Vipera nálad nem nagyon játszik mert kivehetik a kezedből és a szart is kiverik belőled. Aztán küzdősport és súlyzós edzés egymás mellett. Ne sírjál, hogy fáradékony vagy, csinálni kell és kész. Ja, ha cigányokat látsz, akkor kerüld el őket ha tudod, mert csak csapatban játszanak, és nincs esélyed ellenük. Mondjuk én már nem kerülném ki őket, ha jönnének velem szembe, de egy két évvel ezelőtt tuti, hogy kikerültem volna ilyen unatkozó baszogassuk a fehérgyereket csoportokat.
2011. ápr. 18. 20:29
 22/56 anonim ***** válasza:

Gyógyíttasd meg az orvosi okaidat és húzzál vissza ökölvívó edzésre.

Mást nem tehetsz.Fél év múlva meg állj bosszút,ne hagyd annyiban.

2011. ápr. 18. 20:46
 23/56 anonim ***** válasza:

Üdv!

Hát fiam, hosszútávon mindenképp megérné valamilyen harcművészetet/küzdősportot végezni. Akkor lenne izomzatod,kondid, és megfelelő tudásod a harchoz.

Rövid távon:

Cigánnyal ha lehet ne kezdj, csoportosan támadnak, kés van náluk na és persze olyanok mint a replikátorok. Megversz 3at holnap már 30 jön. Bár ha megütnének és a barátnőm, barátaim fenyegetné veszély akkor csapatnám a helyedben.

Szégyen a futás de ha egyedül vagy és as chance as snowflakes in hell, hogy van esélyed fussál. Na de mi van akkor ha csak a harc maradt? Üss orra egyet majd még egyet hátsó egyenessel (az illető bekönyezzik, nyersz egy kis időt). Ha már tényleg az van, hogy a legaljasabb dolgokat is bekel vetni akkor mehet rúgás ágyékra,térdre illetve ütés nyakra. De óvatosan, nagyon komoly sérülést lehet okozni ezekkel. Neked bőven elég ha 2x orrbavágod(sima és egy hátsó egyenes az erősebbik kezeddel) aztán gyomorszájon ütöd, térdeld és ennyi volt.

És ne parázz, hogy nincs esélyed. Okosan kell küzdeni nem pedig befosni. Aztán csak okosan 17/f 178cm 56kg

2011. ápr. 18. 21:20
 24/56 A kérdező kommentje:
nagyon rendesek vagytok,amugy szerintem csak az önbizalmammal van gond..
2011. ápr. 18. 21:31
 25/56 anonim ***** válasza:
Ha mégegyszer leáll veled keménykedni, térdeld tökön, utána pedig fuss el! Lehet akármilyen erős valaki, de ha tökön tédelik, biztosan kifekszik!
2011. ápr. 18. 21:40
 26/56 A kérdező kommentje:
legközelebb addig ütöm a fejét amig vért nem köp.
2011. ápr. 18. 22:05
 27/56 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy már ajánlották, de tényleg menj el és tanulj valami harcművészetet, vagy kezdj el valami küzdősportot. Nem is hinnéd, de rengeteg önbizalmat tud adni, ha harcművészetet tanulsz/űzöl! Rengeteg féle-fajta van, nézz körbe és irány egy olyan edzésre, ami megtetszett! Olvastam, hogy nem igazán tetszik, hogy elmélet van a legtöbbnél, de hát gondolj bele, valamit valamiért... Inkább bírj ki egy kis elméletet, de sokkal nagyobb önbizalmad lesz, sokkal jobb fizikumod, meg meg is tudod majd magad védeni, ha olyan szituációba kerülsz.

Az meg egyáltalán nem szégyen, ha elsírod magad, egyszerűen vannak ilyen típusú emberek, akiken így jön ki a feszültség. Amikor elkezdtem még anno harcművészeteket tanulni, én is ilyen voltam. Aztán szépen megedződik az ember, mint testileg, mind szellemileg, és "kinősz belőle".;)

2011. ápr. 18. 22:14
 28/56 A kérdező kommentje:
köszönöm a rendes válaszodat igy lesz majd keresek valami jó önvédelmi/küzdősportot és ha bírom akkor közben konditerembe is szeretnék járni...
2011. ápr. 18. 22:20
 29/56 anonim ***** válasza:
Sok sikert!;)
2011. ápr. 18. 23:21
 30/56 anonim ***** válasza:
hát, szerintem maradj a futásnál. ha ennyi idősen sírvafakadsz, mert felpofoznak, te nem vagy harcos alkat. Nagyon nem vagy az.Minél inkább akarsz bunyózni, annál inkább magadat sodrod nagyobb bajba.
2011. ápr. 19. 00:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!