Meg akarnak veretni. Hogy védjem meg magam?
Egy elmebeteg csaj irigyel, és utál. Zaklatott, feljelentettem, nem tettek semmit. Többször meg akart veretni. Mikor megtudta hol leszek és mikor odament a báttyával meg az izmos haverjaival, csak eddig mindig megúsztam, mert vagy nem arra mentem, vagy késtem, vagy mellettem mentek el, és nem vettek észre.
Rám így 1 éve les, meg vadászik rám, féléve tudtam meg amikor tök véletlen megtaláltam a blogját ahol mindezt leírta.
az a gond, hogy egy 45 kilós törékeny csontú vki vagyok. egyszer támadtak meg, de az egy személy volt, és v.hogy belenyúltam a szemébe, a vak szerencsén múlt az egész.
Ők viszont kb. 5-6an vannak, és mind ilyen kigyúrt benga állat.
Új helyre fogok suliba menni, még nem ismerek senkit, ebben a városban is csak ezt a szemetet ( volt 1-2 haverom, de ők elköltöztek messze).
A központban szokott lesni, az egyetlen helyen, ahol megáll a busz. Mit csináljak, hogy védjem meg magam?
Ha kés van nálam, és esetleg megszúrom az egyiket önvédelemből, még én kerülök sittre nem?
18/L
Tudod hogy miért ilyen veled?
Mivel "érdemelted" ki?
Ha még megvan a blog, akkor rendőrségi feljelentés, mivel az életviteledben akadályozva vagy, és komoly, életveszélyes fenyegetést is rá lehet húzni, ezért foglalkozniuk KELL vele.
Téged persze nem fog megmenteni, ha lesz egy papírod, hogy nem mehet 200 méternél közelebb.
A szüleidnek tényleg jó ötlet szólni, de jobb, ha tényleg őszintén mindent elmondasz, mert nekik az kevés lesz, hogy irigyel.
Amit mindig vihetsz, az pl. hajlakk, csavarlazító: akit szemen fújnak vele, egy darabig nem megy sehová, és teljesen legális.
Hasonló a színes festékspray, még le se tagadhatja a dolgot, ha a támadás után feljelented, könnyen megtalálják.
A gázpisztoly is lehet elegendő, hogy elrettentsd, és legálisan be lehet szerezni, engedélyt kérsz, és akkor viheted magaddal.
A kés viszont nem jó ötlet, azt egy benga állat elszedi tőled semmi perc alatt, és akkor 6 ilyennel állsz szemben fegyvertelenül, náluk meg kés van.
Az új iskolában igyekezz ismerősöket találni, akikkel együtt tudsz menni suliba, hazafelé, esetleg el is mondhatod nekik, miért nem jársz sehová egyedül.
Engem is érdekelne a blog.
Szerintem is beszélj a szüleiddel, ha most nincsenek haverok akik megvédhetnének. Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!