Meg akarnak verni. Mit tehetek?
Sziasztok!
Én ugy gondolom hogy az ok a következő:A buszon történt egy kis félreértés, pontosabban zajlott az élet a hátsó szektorban.. aztán egy szendvicset valaki előre dobott a tömegbe.. ami egy..háát már egy ideje a környék baljós szakközépiskolájába járó "kemény gyerekhez" került.. akit nem ismerek.. De szerintem egy rosszakaróm azt mondta neki hogy én voltam..-.-' háát a lesszállásnál az illető olyan gyilkos tekintettel bámult rám.. És után az ablkaból pisztolyt mutatott nekem a kezével.. Szerintem az alábbiakért..
Nem vagyok gyenge, alacsony és félős se..(14 és fél éves vagyok,kosarazok,187 cm-es vagyok) Nem hinném hogy egyedül lenne sikere ellenem.. de gondolom vannak haverjai.. én nem szeretnék összetűzést, semmi ilyesmit. Mert én úgy gondolom ebből csak bajok lennének..:S
Mit tehetnék a konfliktus elkerülésének érdekében?
Allj elébe és mondd neki, hogy nem te voltal.
Vagy szólj apudnak, különben is az nem biztos, hogy szembe mer veled szàllni, csak a buszból van szàja.
Szülőknek ebbe nem szeretném belekeverni.. :S
Az ilyesmi gyerekek nem olyanok hogy csak egy "nem én voltam"-mal letudnám rázni.. Szerintem neki ha gondja van velem akkor összehívja pár haverját.. aztán elöbb utobb csak belém kötnének valahogyan..
Feltétlenül mondd el édesapádnak a történteket (azért neki, mert édesanyád - talán - túlzottan megrémülne). Ne hallgass el semmit.
Feltételezem, hogy a fenyegető nem "többségi" gyerek; velük semmilyen elővigyázatosság nem indokolatlan. Ezért kell a szülőt még idejében felkészíteni.
Hacsak módodban áll, kerüld a találkozást ezzel a jómadárral, de közben szervezz magad mellé "csapatot", amellyel különféle helyzetekben, napszakokban együtt közlekedhetsz. Az ilyen emberszabásúak csak csordában erősek - előszeretettel támadnak többen egyre. Ha ti is sokan vagytok, akkor már van esély, hogy talán meggondolják. Édesapád mindenesetre tudjon a fenyegetésről..rendkívül fontos! Ha módod van rá, tanulj egy ütőképes önvédelmi sportot (később méginkább szükséged lesz rá! - sajnos, az agresszorok egyre többen lesznek..) - és persze azt kívánom, hogy sose érjen baj.
14 éves korom óta gyak. mindenhova viszek fegyvert magammal... :-/
18 éves korom óta legálisan. Kellett már használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!