80. 000 forintot akarnak rámsózni. Mit tehetek?
A feleségemnek akartam majd júliusban(!) szekrénysort csinálni,összeirkáltam az elemek nagyságát stb...
Hogy tudjam,mégis mennyi pénzt kell összegyűjtenem,levittem a métereket a helyi boltba hogy árajánlatot(!) kérjek.
Megadtam a telefonszámom meg mindent.Ma csörög a telefonom,hív a pasas,hogy levannak vágva a bútorlapok,és holnap mehetek érte.Köpni nyelni nem tudtam,mikor kinyögte,hogy 80 ezer forint lesz.
A pasasnak érthetően elmondtuk,hogy csak egy kb.árat szeretnénk kérni.
Most mit tegyek?Nem úszok a pénzben.
Kötelező nekem ezt most kifizetnem?
Én ha 80 ezret akarnának rámsózni elfogadnám:D
Amúgy semmi sem kötelez arra hogy kifizesd, nem tud veled semmit se csinálni.
Ha nem tud megrendelőt mutatni a boltos, semmit nem tehet.
Max mérges lesz, de nagyon.
Mondd el neki az igazat!
Hogy kifejezetten csak árajánlatot akartatok kérni! Az már az ő figyelmetlensége, hogy le is szabta az anyagot! Mondd el neki, hogy megcsinálhatja, de csak júliusban tudjátok kifizetni! Természetesen addig nem viszitek el. Vagy felhasználja a következő munkáihoz és később visszatértek a tietekre!
Tisztázzátok le, de semmiképp ne fizessétek ki, ha most nem tudjátok! Ne verjétek emiatt adósságba magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!