Fizetés apróval? Szoktatok? Nem ciki? Mondjuk 200 forintot 20-asokba valamelyik büfénél vagy valahol?
úristen de gáz vagy h mersz 20asokkal fizetni?! ilyen hülye kérdést -.-"
a pénz az pénz nem?
Én nem szoktam, nem használok pénztárcát és utálom ha tele van a zsebem apróval. Mindig amikor hazaérek kiteszem az aprót egy tálba, aztán azzal majd lesz valami, elviszem a postára, volt már hogy odaadtam egy csövesnek, stb...
A 200as meg a 100as érméket megtartom, a többi megy a levesbe.
Van egy haverom aki annyira utálja az aprókat hogy minden nap amikor hazaér kidobja a kukába az összeset amit a zsebeiben talál:D
Ekkora marhaságot...
Én egyszer egy újságosnál apróval fizettem. Akkor még volt 1 és 2 forintos is. Nem tudott váltani, mondtam semmi gond, van apróm! :D Hát kiszámoltam neki.. Azt mondja nem gondolom én, hogy ő ezt a sok aprópénzt elfogadja?? Mondom dehogynem, az is pénz, érvényes fizetőeszköz. :D A nő halálsápadtan bámult csak. Aztán utána is még néha néha visszajártam újságért oda. Sajnos azóta már megszűnt az a trafik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!