Fizetés apróval? Szoktatok? Nem ciki? Mondjuk 200 forintot 20-asokba valamelyik büfénél vagy valahol?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 22:21
11/12 anonim válasza:
Ha joltudom minden cimletbol 50 darabot kotelesek elfogadni mikor vasarlasnal fizetsz vele (ugyan ezt a mennyiseget valtja be a posta is felar nelkul).
Amugy az aprot a kukaba kidobos ember jo nagy paraszt. A penzermek es a bankjegyeknek nem a felhasznalok a tualjdonosai, az allamnak keletkezik kara, ha meg semmisitjuk(stb...) oket(Ugyan ezert nem lehetett 1-2 foritnosokat nagy teleben leadni fem sulyban:) ).
12/12 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy nem ciki, hisz az is pénz/ fizető eszköz.
Bár egyszer régen én újságosnál akartam fizetni egy napilapot apróban és amikor meglátta az újságos nagyon felháborodott és közölte ha nincs rendes pénzem akkor húzzak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!