Mit tehetek ha nem akarnak ellátni a kórházban?
Figyelt kérdés
Beutaltak az ÁEK-be (Honvéd Kórház)Reumatológiára.Húztam egy sorszámot, amiért egy másikat kellett volna kapjak amivel leülhettem volna a váróba...csakhogy nem kaptam...A betegfelvételi asszisztens arra hivatkozott,hogy az az orvos aki engem 3 évvel ezelőtt kezelt már nem dolgozik náluk.Ha ragaszkodom hozzá akkor menjek el a rendelőjébe,vagy látogassam meg a Szegedi úti SZTK-t vagy menjek a problémámmal a Visegrádi Úti Rendelőbe.Új betegként pedig nem tud felvenni(???).Az ügyhöz tartozik hogy sürgősségi beutalóval mentem hozzájuk ill. 13. kerületi lakos vagyok.Felvetődött bennem néhány kérdés...A "kihullott" orvos helyett ki foglalkozik a betegeivel?Nem látják el őket csak mert nem dolgozik már ott?És mi az hogy nem tudnak új betegként felvenni,ha egyszer a 13. kerületben lakom?A hab a tortán...Nagy ívben tesznek a sürgősségi beutalóra?És ha holnapra lebénulok csak mert nem vizsgált meg akkor mi van ???Ő mossa kezeit?2010. okt. 25. 13:08
1/1 anonim válasza:
Én nem hagynám annyiban visszamennék.Olyan nincs hogy nem látnak el,főleg ha helyileg oda tartozol és sürgősségi papírod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!