Székesfehérvári kórházban mindenkép csinálnak gátmetszést? Vagy ha akarnak de én szólok hogy ne akkor nem csinálják meg? Nagyon nem szeretném mégegyszer ha összevissza varrnának, borzalmas volt nekem!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 22:49
1/4 anonim válasza:
Ugyan nem konkrét a kérdésedre válaszolok, de ha kell vágnak, ha nem akkor úgy sem. Jobb lenne, ha szanaszét repednél? Szebben gyógyul a vágott heg, mint a szakadt, mert annak egyenes a széle. Szóval inkább vágjanak, mint repedj.
2/4 anonim válasza:
Én csinálok gátvédelmet, valamit fogadott szülésznőm lesz, így megbeszélem vele, hogy ha nem muszáj, ne vágjanak. Persze ha azt látják, hogy kell, akkor nem ellenkezek. Viszont azt hallottam, hogy nálunk minden először szülőt vágnak. Szóval ezért is fontos, hogy legyen szülésznőm, hogy kiálljon azért, hogy ne legyen, ha esély sincs rá, hogy repedek.
3/4 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nem Székesfehérvári! de nézz utána, hogy nálatok hogy megy!
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nekünk szülöszoba látogatáson azt mondta a szülésznő ha szükséges akkor vágni fognak ha nem akkor természetesen nem!
Mikor fogsz szülni? Mikorra vagy kiirva? Én májusban szülök:D!
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!