Nem akarnak fizetni a munkámért. Mit tehetek?
Professzionális grafikai munkákat végeztem egy bizonyos cégnek egy héten keresztül.
Most nem akarják kifizetni a képeket. A nagyobb munkát igénylő képekre meg egyszerűen azt mondták nem tetszik nekik. (ez már eleve gyanús volt)
Máshol pixelenként kell 10 ezret fizetni.... Én most gyakorlatilag ingyen prezentáltam nekik az új terméküket egy héten át.
nincs szerződésük. az informatika világában gyakori a maszekolás.
Viszont amikor egy kezdőből haladó-profi stb lesz, akkor tudni fogja, hogy előleget kell kérni az ismeretlen ügyfelektől.
Mellesleg elég azt megmondani a cégnek, hogy nálad van minden psd (ha ps-el csináltad pl) meg egyéb vázlatok ,stb, amivel bizonyítani tudod, hogy a szerzői jogok téged illetnek meg, ergó ha nem is fizetnek, felhasználniuk nem szabad.
Más kérdés, hogy egy ilyen per utána a BSA v más menne e ellenőrizni hozzád.
a pixelenként 10k pedig túlzó, ahogy valszeg a "Professzionális grafikai munkákat" is.
Jott a valasz: te hülye vagy?????? Kulfoldon vagyok.
Hétfőn leszek, de te beteg vagy. És ezt komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!