Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan védjem meg magam?

Hogyan védjem meg magam?

Figyelt kérdés

Nos,én egy 14 éves 8.aas fiú vagyok.

'65cm és 50 kg.

Elég gyenge vagyok vagyis szerintem az vagyok lenne mit javítani a fizikumomon.

Igazából az iskolában nem vagyok olyan mint egy gyenge fizikumú gyerek próbálom ezt leplezni(persze nem verek gyengébb gyerekeket,csak nem vagyok visszahúzódó,DE kötekedő sem!!)Szóval én jártam 2hónapot boxolni,de nem folytathatom orvosi okok miatt..Nos,én nem teljesen vagyis 100%osan nem vagyok abban biztos hogy megtudnám magam védeni főleg egy nálam erősebb (bár ha csak simán erősebb akkor kimernék vele állni)gyerekkel,de ha tudom hogy tud verekedni akkor nem mernék nek "visszaállni"

SZó ami szó ma mentem a buszemgállóba 3 osztálytársammal(2 elég erős főleg az egyik agyon kivan gyurva,a másik emg tud verekedni)és már iskola sarkában nem akart elengedni egy c*gány gyerek(ismerem)...

Ottvolt a haverjais(őtis ismerem 7.esek,de mind a 2 már középiskolás lenne)És átmentünk a zebrán erre oda jön hozzám az a másik gyerek legyen a neve fehérbőrű.

Oda jött és a vállamba beleküldött egy izmosat én megkérdeztem h miért üt meg..utána meg 2x-3x az arcomat ütötte meg elég erősen de nem fájt utána csak aban a pillanatban..(az osztálytársaim csak nézték..)elkezdtem sirni (mert ideges lettem,mindig elkap a sírás ha ideges leszek)és mondta hogy csicska vagyok meg ilyenek.

Erre én mondtam neki hogy miért veri a gyengébbeket..Na és utána meg elment emrt ő nem arra jött mint mi..

Szóval ellene nemtudom nemvolt elég önbizalmam hogy emgüssem..Lehet hogy kifeküdt volna de lehet hogy megse érezte volna és szét vert volna..(az osztálytásaim előt..mert ugye biztos hagyták volna)...

Szóval ennyi volt,és ez idegesít..Azt még leírom hogy ezmiatt még nem félek tőle.

Köszönöm annak aki nem csinál viccet ebből,és elolvasta!Köszönöm!

2011. ápr. 18. 19:04
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

na igen.elmentem egy edzésre,,de nem tudtam akkor hogy ilyen jó sport pedig már ugy 2-3 éve tolhatnám...

Csak nem nagyon bírom az olyanokat hogy van benne "elmélet" mert ott a wiing tsun-nál megellet tanulni egy csomó ütés nevét emg ilyen emberek nevét meg stb.ez nemjött be nagyon..

2011. ápr. 18. 19:43
 12/56 A kérdező kommentje:
Kaposvár közelében lakom..de akkoris kiröhögnének azért má annyira nem is vagyok kicsi lassan 15leszek..szval sztem műr ciki a sírás..
2011. ápr. 18. 19:45
 13/56 anonim ***** válasza:

No kisfiam ide figyelj! Ha nálad erősebb testalkatú fickóval jössz össze, ne finomkodj, a lényeg, hogy bármi áron fájdalmat okozz neki. Rúgj az ágyékába, vagy a térdébe, kapj az arcába, karmoljál, harapjál, vagy használd a kulcscsomódat.

Ha hátulról támadnak, ragadd meg és teljes erővel feszítsd hátrafelé a támadó mindkét kisujját. A sarkadat húzd végig a lába belső oldalán. Tiporjad meg a lábát a sarkaddal, vagy lépjél a teljes súlyoddal a lábújjaira. Azért a menekülésre is összpotosíts!

2011. ápr. 18. 19:46
 14/56 A kérdező kommentje:

őő igen..na azt még nem mondtam el hogy én gyogyszert szedek mert olyan betegségem van hogy fáradékony vagyok tehát van olyan h 20 méter után nembirok menni és öszesek..

már nincsenek ilyen tünetek de van amikor nem mernék lefutni neadjisten lesprintelni 20 métert.szóval mikor hogy.van olyan amikor tiszta erősnek érzem magam és akkor igazán tényleg klafa minden de van amikor télyleg hogy gyengének érzem maga.és pont ma ilyen volt..szóval..

2011. ápr. 18. 19:52
 15/56 anonim ***** válasza:

Hát, mivel egy beteg, majrés csicska vagy, nem megoldás a küzdősport, mert ott elbőgöd magad. A futást javasolnám, (szégyen, de hasznos)de mivel reki vagy, futni se tudsz.

szal marad az ész, és az, hogy nyitva tartod a szemed, és elkerülöd a balhét. meg a balhés arcokat, jó messziről. valójában az önvédelem itt kezdődik: felismerni a gázos szitukat jó előre, és nem beléjükkeveredni. A legjobb bunyó az, amiben nem veszel részt.

2011. ápr. 18. 19:59
 16/56 A kérdező kommentje:

köszi a bíztatást de nemleszek ilyen amit te leírtál.

leszögezem még1szer hogy nem 165 cm 30kiló vagyok számítógép b*zi és nemcsinálok semmit.falun lakunk fátvágok minden nap szóval valamennyii sztem kevés fizikumom van.

nem húzna el egy palotapincsi,annyiban megeggyezhetünk..

2011. ápr. 18. 20:02
 17/56 A kérdező kommentje:
amugy meg ha megyek épp hazafelémegyek és belémköt valami unatkozós csávó azért,nem fogok minden eggyes embert jol megnézni hoghy na fussak vagy nefussak,bánt-e vagy nem.
2011. ápr. 18. 20:04
 18/56 anonim ***** válasza:
Birkózás+wing tsun kung-fu 3 évig egyszerre a kettőt, azután 2 év defendo. Hordjál acélbetétes bakancsot.
2011. ápr. 18. 20:07
 19/56 anonim ***** válasza:

srác, mindegy mekkora vagy :) a valóságban nem az számít, hogy erős csontozatú vagy, erőteljes vagy fáradékony.

ezt jegyezd meg: ha elvágják a torkod, akkor nem lesz alaklmad elfáradni a futástól.

ha mégis kicsiny szívedben megszületne a gondolat, hogy pl. wingtsunozz, na az már egy élhetőbb út.

sajna én csak pesten tudnálak képezni, tehát ez a variáció elszállt.

és végezetül, majd felnősz annyira, hogy ne szégyelld a könnyeidet. persze ez nem 15 meg 16 évesen lesz. ha arról van szó, hogy bántanak, akkor jogos ha sírsz. vannak beteg állatok, (mint én) aki nem sírna, hanem mondjuk egy húspürét csinálna egy "támadóból" de még 5-ből is, de nem kell ilyennek lenned.

2011. ápr. 18. 20:09
 20/56 anonim ***** válasza:

Szégyen a futás de k**va anyját annak aki üldöz...

Egyébként szerintem jár el pl konditerembe így meg fog nőni az önbizalmad és a kiállásod. Mindig zsebbe legyen a kezed és próbáld meg elhitetni a támadóval hogy te vagy fölényben. Utóbbihoz nem kell kigyúrt állatnak lenni elég ha olyan a kiállásod. Próbálj meg mindig észben ott lenni. Egyébként ha ütni is hajlandó lennél javaslom a Krav magát!

2011. ápr. 18. 20:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!