Hogyan győzzem meg anyumat arról hogy a testépítőknek nem csak a testük körül forog az életük és nem olyan szűk látókörűek mint azt ő hiszi?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 09:35
41/42 A kérdező kommentje:
ja hát ez van már nem tudok velük mit csinálni én többet nem veszekedek a kaja miatt.Remélem 1-2 év mulva már én leszek az akiről példát vesznek.Az nagyon jó lenne.Mégegyszer köszi az együtt érzést!
2011. febr. 26. 14:38
42/42 anonim válasza:
Öregem nekem majdnem ugyanilyen a helyzetem, bár az én anyám azért kicsit lájtosabb. Most komolyan mondom, drukkolok neked! Tényleg van fogalmad az egészről, kár lenne ha abbahagynád. Ilyen ez, tudod meddig tartott, amíg apámat meggyőztem, hogy adjon pénzt proteinre? szerintem 2 hónap volt. Meg ez az egyoldalú táplálkozás... A vegetáriánusok meg húde el vannak fogadva. Az az egyoldalú táplálkozás, amikor egy olyan lényeges tápanyagot nem adnak meg maguknak, mint a hús.
Mi mindent megpróbálunk megadni magunknak, nem baszunk be minden hétvégén, és ez a rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!