Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg anyumat...

Hogyan győzzem meg anyumat arról hogy a testépítőknek nem csak a testük körül forog az életük és nem olyan szűk látókörűek mint azt ő hiszi?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 09:35
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
lehet jobban járna
2011. febr. 25. 20:18
 32/42 anonim ***** válasza:

hogy lehetnek ilyen fogyatékos szülők,akikre még hatni se lehet?mutathat akármilyen cikket szerintem leszarják!

nem hogy örülnének hogy nem félrészegen ugrál a diszkóba.

2011. febr. 25. 20:21
 33/42 anonim ***** válasza:
Hát, elég meredek, ismerek egy srácot, akinek kb ilyen az anyja, az megoldja nagyszülőknél a proteint, vagy rendeld haverhoz, adj neki 3 shakert, azt meg be a táskába...
2011. febr. 25. 20:54
 34/42 A kérdező kommentje:
mikor elmentem otthonrol azt mondtam majd jövök haza este rántottát eszek.Haza jövök mi vár? Bundás kenyér kötelező megenni! Mondom na ne én ezt nem eszem meg..Apu erre azt mondja h ha mégegyszer fikázom azt a kaját amit ő ''kemény'' munkával megcsinált kib@sz itthonrol meg elveszi a ''kondis cuccaim'' ahogy ő hivja. 15 vagyok. Egész jól megvagyunk amugy a szüleimmel de ezt az étrend dolgot egyszerűen nem értik meg.4 honapja csinálom már keményen mindent beleadok de a jegyeim nem romlottak az iskolába sőt... de ettől függetlenül anyámék szajkozzák hogy berögzült az agyam csak a testépítés a fontos minden kulturát kizárok stb... ezt már nem birom.Kiváncsi lennék mit szolnának ha szteroidoznék amit persze nem áll szándékomban ha csak nem derül ki hogy isten adta tehetségem van a sportba és megéri erre áldozni...De szerintem ebbe az esetbe már giotin vagy nemtudom:S
2011. febr. 25. 22:25
 35/42 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem kell elvárnod, hogy ők főzzenek rád, elmész edzeni, előtte összedobod a rántottát, a csirke+rizst, azt viszed magaddal... vagy előveszed vacsora gyanánt.
2011. febr. 25. 22:41
 36/42 anonim ***** válasza:

15 évesen több eszed van mint az átlag kérdezők 80%-ának,legalább utána olvastál a dolgoknak,csak ma 10 fogyatékosan kajáló gyökérnek válaszolgattunk aki b@szik az egészre,pedig megtehetné hogy jól kajál de mindegy!

Nincs önálló kereseted,nem nagyon tudsz mit tenni! tegyél úgy mint ha igazuk lenne,vagy beletörődnél,és próbáld okosan megoldani,kajálj olyan tisztán amennyire lehet és ha tudsz vegyél power proteint maltodextrinnel,így kiválthatsz 1-2 étkezést

2011. febr. 25. 22:54
 37/42 anonim ***** válasza:
Jaja, csak az a baj, hogy ilyen hozzáállással szívnia kell, és félek, hogy idővel elveszíti a lelkesedését, feladja a harcot a szüleivel szemben, pedig van benne potenciál...
2011. febr. 25. 23:20
 38/42 A kérdező kommentje:
Általába megfőzöm előre a kajáimat de mondom a fő probléma,hogy amikor itthon van valaki,nagy veszekedés van néha egy halért is mert akkor rázenditenek hogy:állandoan ezt eszed,csak hal meg csirke,beteg vagy már fiam stb.Akkor mindig újra elkezdem magyarázni hogy ez egézséges meg minden, apum akkor újra előadást akar tartani hogy ez az egész dolog manipulativ meg ne hogy azt higyjem hogy ha reggel zabpelyhet eszek meg egész nap halat meg csirkét,rizst, jobb lesz valami,ezek nagy hülyeségek,persze erre mindig ugyanez a válasz hogy nálad sokkal okosabb emberek,tudósok erre évek kutatása alatt jöttek rá hogy ezt így kell...de nem baj akkor is hülyeség.Nemrég volt hogy apám rájött hogy fogyni akar.Megörültem magamnak,hogy de jó végre megtudom mutatni nekik mi mindent tanultam(most főleg a diétáról) mióta elkezdtem edzeni,elmagyarázom nekik a normális diéta alapjait.Kb 10 perc volt és apám magyarázás közben kiment a szobából és közölte hogy ez egy nagy baromság csak a hülye pihentagyu testépítők hülyeségei...szóval igy állunk ezzel a dologgal.Köszi az együtt érzést jól esik,mert már volt olyan hogy ezt elpanaszoltam egy barátomnak aki kiröhögött de hát szerintem jobban érdekelte hogy hogyan száll el a füst a cigiéről:|De hát ezvan..Az baj hogy ilyen dolgokat csak itt tudok leirni mert itt vannak idősebb guruk akik tényleg tudják hogy ez jó,meg ők is igy táplálkoznak,mert szerintem a fiatalok többségénél az hogy normális kaja,sok pihenés az nem jut el az agyukig.Amúgy a fehérjét is ugy kellett rendelnem haverokon keresztül,bár nem régiben rájöttem hogy van a városunkban egy jó kis bolt ahol Scitec cuccokat is lehet venni.Mert én eddig csak Biotech-es boltot tudtam itt a városba dehát azt inkább kerülöm ha nem muszály.A fehérje pénz az abból áll hogy tippmixen vagy nyerek vagy nem.Szerencsére általába nyerek ritkán vesztek de tudom ez nem lesz mindig így.Valamikor csak power proteinre fogja futni.Van amikor meg whey pro 100%-ra - így megy ez annál aki még nem kereső :/
2011. febr. 26. 07:43
 39/42 anonim ***** válasza:
hát erre még mindig csak azt tudom mondani:vicc
2011. febr. 26. 13:59
 40/42 anonim ***** válasza:
Erre annyit tudok javasolni, hogy tűrj valameddig, ne vitázz, és amennyire lehet, egyél tisztán.
2011. febr. 26. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!