Milyen testépítőknek szánt edzőkesztyűt vegyek?
Hú hát ez nem egy egyszerű kérdés.Nagyon jó ötlet meglepni valakit valamivel ami tényleg hasznos, de nem tudni hogy neki pontosan hogyan és mitől fáj a tenyere.Ha csak a bőre miatt hisztizik akkor egy sima bőr kesztyű kell ,de én például akkor szoktam komolyabb fájdalmat érezni a kézfejemben ha huzamosabb ideig erősen kell szorítanom valamit (leginkább hátazáskor lehúzásnál). Erre a lehúzó heveder (gurtni) a megoldás mert azzal nem kell olyan erősen szorítani hogy ne essen ki a kézből.
Én pl nem is örülnék a sima kesztyünek mert kényességnek és gáznak tartom ha a tenyerünkön lévő bőrt védeni kell a súlyoktól, és sok férfi így gondolkodik ,de nem biztos hogy a barátod is. Sőt egyesek még a hevedert sem szívlelik mert "nem fog megerősödni a fogás" , de ha valakinek nem csak kényelmi okokból kell hanem mert csak ezzel tud normálisan eddzeni akkor az tutira nagyon örülni fog neki. Ha esetleg ki tudod puhatolni hogy hogyan is fáj a tenyere akkor könnyű lesz választani.
én ilyet használok,nem egy nagy durranás de teszi a dolgát.
lényegében azért használom hogy ne csússzon a kezem a rúdon,védene a bőrkeményedés ellen is de a hát napom mellet nem tud.
ajánlom még ezt a gurtnit hozzá,szintén használom és nagyon jó
esetleg mehet ezek mellé még egy csukló szorító ha kell neki.
a 3at egyszerre persze nem lehet használni,de ő úgyis tudná hogy neki mikor mi kell.
amit az első írt az nem hülyeség csak gondoltam leírom már ezeket hátha segítek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!