Hogyan győzzem meg anyumat arról hogy a testépítőknek nem csak a testük körül forog az életük és nem olyan szűk látókörűek mint azt ő hiszi?
Háát... tegnap kaptam egy önéletrajzot egy testépítőtől. Asszisztensnek jelentkezett, beírta a sulijait, ahogy kell, aztán kifejtette, hogy fontosnak tartja a jó kinézetet, sokat foglalkozik az öltözködéssel, rendszeresen edz, blabla. Azt hittem, rosszul látok.
Innentől engem pl. sehogy nem tudsz meggyőzni.
A testépítés nálam nem csak a testemről szól,ÉLETMÓD!
Szeretek jól kajálni,edzeni,túllépni a határaimat,faragja a jellemet,magabiztosságot ad,és úgy örülök mint egy hülyegyerek ha hozza a futár a tápkieget!(bassz ez rímelt,még ihletet is ad:)/,ja és ne felejtse senki hogy a testépítés nem a nyálgép vv.gombinál vagy vv.erzsinél kezdődik! Nem kell meggyőznöd,a te életed!
én magát a kérdést sem értem! nem attól leszel szűk látókörű, hogy testépítesz-edzel, hanem attól hogy alapból az vagy. én olyat még nem láttam, hogy egy értelmes ember lejött a terembe és fél év múlva beszűkült volna :D
semmi köze nincs hozzá.
amúgy szarni rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!