Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg anyumat...

Hogyan győzzem meg anyumat arról hogy a testépítőknek nem csak a testük körül forog az életük és nem olyan szűk látókörűek mint azt ő hiszi?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 09:35
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
VV. erzsi :D:D ez halálos :D:D
2011. febr. 24. 15:43
 12/42 anonim ***** válasza:
hát igen... vv erzsi egyszerű mint egy pohár víz. a gombócka meg felér egy osztálynyi menstruáló kislánnyal. de a média már csak ilyen, kevés jó példát mutat. Tóth Dani egy jó példa lehet-ne.
2011. febr. 24. 15:50
 13/42 anonim ***** válasza:
El kell, hogy keserítselek ez egy olyan életmód, amikor az életed a testednek kell alárendelned, mert mindenre ügyelned kell, kaja, pihenés, sport, tápkieg... Amúgy szerintem te nem erre gondoltál. Mutasd be neki Buadi Balázst Corvinuson oktatási dékánhelyettes és ő szervezi a Fittparádét...
2011. febr. 24. 17:01
 14/42 anonim ***** válasza:

amúgy nem egészen értem itt a testépítős kiakadást: nem pont ti mondjátok mindig, hogy komolyan ezt csak életmódszerűen lehet csinálni, ahol mindent ennek kell alávetni, és tényleg ekörül forognia az életeteknek, folyamtatosan figyelve a kajára, a tápkiegészítőkre, a mindenféle dologra.

Hát persze, hogy csomó időt meg energiát elvesz akkor, és értelemszerűen akkor más dolgok elöl. És a kérdésből úgy veszem ki, hogy még elég fiatal a kérdező, hogy elég sok mindent tudna csinálni még a szabadidejében - szóval most logikusan nézve a dolgot, abban igaza van anyukájának, hogy ez egyszerűen az idő és energia igénye miatt be fogja szűkíteni a kérdező világát, mert más dolgokra kevesebb ideje marad. Mint ahogy mondjuk egy ifista focistának vagy más sportolónál is a sport a hétköznapokból, más dolgok rovására vesz el időt, energiát (csak mondjuk focival meg más sportokkal ellentétben a testépítést később is el lehet kezdeni, nem kell az iskoláséveket feláldozni miatta)

2011. febr. 24. 20:30
 15/42 anonim ***** válasza:
Bárhogy is van,inkább legyek szűk látókörű egészséges,magabiztos testépítő,mint hogy szemembe söpört hajjal,rózsaszín pólóban,bokánál érszorítós nadrágban,félrészegen ugráljak a b@zizenére a diszkóban,mint ahogy a fiatalok 70%-a teszi!
2011. febr. 24. 20:42
 16/42 anonim ***** válasza:
igaz nem vagyok testépítő, csak edzek. de ettől függetlenül figyelek a kajára, mikor-hogy és nem is vagyok szűk látókörű. szerintem még mindig nem függ össze a testépítés és az abba vetett idő-energia valamit a szűk látókör. személy szerint azt az időt és pénzt amit a sportra fordítok azt a bulizástól és a mértéktelen hedonizmustól vonom el, így jut is marad is idő.
2011. febr. 24. 20:49
 17/42 A kérdező kommentje:
hát igen elég fiatal vagyok és a szüleim elég konzervativak még a táplálékkiegészítőket se tom elmagyarázni nekik hogy az jó és nem árt nem hiába árulják őket,azokat is stikába kell szednem:/Anyumnak egy szép férfi izmos test = egy nagy hétmérföldes bunko parasztal ,,nem tudom ez honnan jön neki :S
2011. febr. 25. 07:29
 18/42 anonim ***** válasza:
Én anyám majdnem ugyanilyen volt, majd megpuhul, nyugi.
2011. febr. 25. 08:40
 19/42 anonim ***** válasza:
Mutass meg neki 1-2 bbtv részt amibe Bunny pofázik ezekről:D Anyámat ezzel puhítottam meg.
2011. febr. 25. 09:49
 20/42 anonim ***** válasza:
A szüleid egészségesen élnek?
2011. febr. 25. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!