Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg anyumat...

Hogyan győzzem meg anyumat arról hogy a testépítőknek nem csak a testük körül forog az életük és nem olyan szűk látókörűek mint azt ő hiszi?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 09:35
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:49

DETTÓ.

2011. febr. 25. 11:55
 22/42 anonim ***** válasza:

Amúgy én full nem értem az ilyen szülőket, örüljön, hogy mozog a gyerek, és nem titkolja, hogy mit "szed"...

Az én anyám nyomja a fehérjeturmixot és a mega dózisú női vitaminját is. Mert mondtam, hogy muszáj lesz neki.

Most pl CH-szegény diétán van, mert úgy volt vele, hogy nem néz ki jól. Néha megkér, hogy állítsak össze neki egy edzéstervet, és mutassam meg, mit hogyan kell, és csinálja.

Tehát van pozitív példa is :) Ő boldog, mert mozoghat, én boldog vagyok, mert egészséges lesz.

2011. febr. 25. 12:30
 23/42 A kérdező kommentje:
hol vannak fennt ezek a BBTV részek?
2011. febr. 25. 13:16
 24/42 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY

És még ott vannak oldalt az ajánlottakban...

2011. febr. 25. 13:34
 25/42 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2011. febr. 25. 14:27
 26/42 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit, normális embereknek mindig szívesen segítek.
2011. febr. 25. 15:54
 27/42 A kérdező kommentje:
Ma este elszakadt a cérna.A szüleim már be akarják tiltani azt hogy normálisan egyek.Mondom najó csinálok tojás-t magamnak erre,nem engedte hogy kinyissam a hűtőt és hogy egyem meg a bundáskenyeret.Nem veszekedhetek mert akkor nem kapok pénzt terem bérletre.Hiába próbálok magyarázkodni hogy ez jó ez egészséges...Egyszerűen nem értik meg.Ha egyszer begörcsöl a lábam akkor elkezdik hogy ez azért van mert egyoldaluan táplálkozok, ha tüsszentek egyet az a baj h protein shake-t iszok ezt már nem birom,pedig videokat is mutattam ://
2011. febr. 25. 19:55
 28/42 anonim ***** válasza:

B@zdmeg,rohadjak meg sajnállak! Hány éves vagy amúgy?

Ezt nem hiszem el! Mutattál nekik a neten valamit?

2011. febr. 25. 20:13
 29/42 anonim ***** válasza:

szerintem mutasd nekik ezt: [link]

Kb ennyi eszük van

2011. febr. 25. 20:14
 30/42 anonim ***** válasza:
h4x0r b@zmeg,még kibasszák otthonról! :)
2011. febr. 25. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!