Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb cucc a...

Melyik a legjobb cucc a szálkásításra?

Figyelt kérdés

Átlagos 74kgos 183cm-es kicsit hasas srác vagyok, genetikám nagyon jó 4 napja járok edzeni, előtte jópár hónappal edzettem nagyobb kihagyásokkal, kiszeretném magam szálkásítani, melyik a legértelmesebb cucc?

inekciókat, koxokat kivéve!

ez az értelmesebb?

[link]

vagy ez?

[link]

2011. febr. 18. 19:34
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

de hogy tudnánk meg oldani mindezt? te Pesten élsz én vidéken banki átutalás címszó alatt?

fehérjéből milyet? linkelnél?

2011. febr. 18. 22:27
 42/54 anonim ***** válasza:
így egyértelműen sehogy:D Személyes konzultáció.Fehérje--->tejsavó
2011. febr. 18. 22:29
 43/54 A kérdező kommentje:
mert most érted be megyek egy BioTech üzletbe és a agyon koxolt dadogó srác nem tudja elmagyarázni miújság van:D
2011. febr. 18. 22:30
 44/54 A kérdező kommentje:
msn cím esetleg van? pár hasznos jó tanács erejéig?
2011. febr. 18. 22:32
 45/54 anonim ***** válasza:
pedig a biotechnél feltétel a szakmai képzés dehát vannak gyökerek
2011. febr. 18. 22:32
 46/54 A kérdező kommentje:
el se tudod képzelni a Miskolci pláza BioTechébe mekkora ratyik vannak, ülni nem bír a székbe és dadog meg a szája ferde ahogy beszél bevan szakadva a mellkasáig mert benne vagy 900 szem dana:D
2011. febr. 18. 22:33
 47/54 anonim ***** válasza:

Jókat röhögök, írjál még! :D Mondom én... mindegyik borsodi bivaly így jön le, mint ahogy te írsz. "hőőő utcán nőttem fel, hőőő az nem ilyen, hőőő utcai harcos vagyok!"

Romák között nőttem fel kismajom, engem te ne oktass borsodról. Nálunk meg van szigony utca, meg havanna lakótelep. Kettőnk között annyi a különbség, hogy én az agyammal kitörtem, te meg nem fogsz. 14 évesen már dolgoztam, és az egyetem mellett is végig. Ennyit a munkáról 17 éveském... Mindegy mit írsz, mindegy mit mondasz, hogy hőzöngsz, anyázol... Én azért járok Thai Boxra, mert jó koordinációs készséget ad. Nem azért, hogy bántsak másokat. Leszúrni, lelőni bárkit le lehet. De aki csak puszta kézzel bohóckodni akar, és nem tudok elfutni, azt lerúgom. Mindegy mekkora kicsi rigó. Ajánlom neked BoB Sapp nevetséges meccseit a K1-ben! 150 kiló 200cm. Két combos után sírva fakad :)

2011. febr. 18. 22:33
 48/54 A kérdező kommentje:
el se tudod képzelni a Miskolci pláza BioTechébe mekkora ratyik vannak, ülni nem bír a székbe és dadog meg a szája ferde ahogy beszél bevan szakadva a mellkasáig mert benne vagy 900 szem dana:D
2011. febr. 18. 22:34
 49/54 anonim ***** válasza:
Már csak azt nem értem, hogy minek vagy ekkora paraszt, ha normálisan is tudsz kommunikálni... viccen kívül, hidd el, hogy ettől leszel több, nem attól, hogy paraszt vagy.
2011. febr. 18. 22:35
 50/54 A kérdező kommentje:
különösebben nem érdekel a véleményed szarügy ha dolgoznod kellet, de nem kérdezte senki az életrajzodat, írd meg egy hirdetésbe vagy bárhol, de a Kérdésem nem ez volt még mindig, de biztosan arcon rúgtak hogy nem bírsz gondolkodni miatta..
2011. febr. 18. 22:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!