Ki a világ legjobb pankrátora?
Erre nehéz válaszolni.
A leglátványosabb John Morrison,de neki a karizmája nem olyan erős,nem szedik szét érte a stadiont.
Hogan meg iszonyat karizmatikus,de valljuk be nem a legtechnikásabb,de így is megőrültek érte.
Ha ezeket figyelembe vesszük,akkor az igazi pankrátor megtestesülése lehetne mondjuk The Undertaker.
Óriás testalkat,karizmatikus,nagyszerű előadó és megfelelően színes a technikája.
És nem hallottam még olyanról,aki ne kedvelné,míg a többi pankrátor azért megosztóbb.
The Rock is egy jelenség.Neki már bunyóznia sem kell és megőrülnek érte.Kiáll nyomat egy stand up-ot és minden róla szól.
The Undertaker.
A régiek közül talán Randy Savage és Ultimate Warrior.
Nézegettem Vintage Collectiont-t és nekem a régiek (WWF) sokkal jobban tetszettek, egyedibbek voltak. A mostaniak talán látványosabban csinálják, de olyan egyformának tűnnek.
Meg persze ott volt még Mr Perfect, a neve is önmagáért beszél :)
Ha technika akk Sin Cara is nagyon tud de rey Misterio Meg John Morrison-nak a fájdalom űrhajója az nem semmi! Én Hornswoggle-ét is szeretem szerintem a leg viccesebb:D
Am Seamus a kedcvencem mer annaki is van pár vicces pillanata meg tud is! Túlélőtúrát ne felejtsétek el ma nézni :D
Nekem a kedvencem Igaz nem sokszor nyernek de akkor is : Dolph Ziggler és The Miz. És hát ott van a világklasszisok Randy Orton , John Cena, Cm Punk
De a leg rosszab leg bénább szerintem:David Otunga :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!