Melyik a legjobb cucc a szálkásításra?
Figyelt kérdés
Átlagos 74kgos 183cm-es kicsit hasas srác vagyok, genetikám nagyon jó 4 napja járok edzeni, előtte jópár hónappal edzettem nagyobb kihagyásokkal, kiszeretném magam szálkásítani, melyik a legértelmesebb cucc?
inekciókat, koxokat kivéve!
ez az értelmesebb?
vagy ez?
2011. febr. 18. 19:34
31/54 anonim válasza:
Ez nem ment fel az alól, hogy valaki ekkora bunkó farok.
32/54 A kérdező kommentje:
én nem vagyok bunkó nézz már vissza egy kicsit, belinkel egy fck-t és beírja hogy ez való neked, elvégre én is belinkelhettem volna anyádat meg egy pérót apád pic sájába és beírhatnám "te meg már ezt kaptad meg"
2011. febr. 18. 21:50
34/54 A kérdező kommentje:
primitív vagy, épp azért kérdezek mert nem tudok, de azért nem kell bunkónak lenni, írd már le akkor mit vegyek, mennyit edzéstervet, hanyasával, hallgatlak!
2011. febr. 18. 21:58
35/54 A kérdező kommentje:
ilyenkor persze nincs válasz, írj ki edzéstervet, hétfő,szerda,csütörtök,péntekre!
2011. febr. 18. 22:11
36/54 anonim válasza:
Gyökér! Még te követelőzöl? Nincs annyi eszed hogy rákeress a neten?
itt van 40 darab,válogass
37/54 A kérdező kommentje:
hehe, elvégre egy profi testépítőről beszélünk vártam a válaszát hogy mit ír.. egyébként gyökér neked a jók.édesed :)
2011. febr. 18. 22:15
38/54 anonim válasza:
Muhaha egy troll :D Bár, még az is lehet, hogy csak simán nyominger :D Te nagyon hülye, ahhoz, hogy megtanulj írni, csak 8 osztály kell, nem 30 rongy havonta! Borsodi Bivaly! :D Az ilyeneket, mint te, meg a 210 centis álmodban látott 56-os karú mókusok néha lebattyognak hozzánk thai box edzésre, mert azt hiszik tudnak verekedni. Eddig mindegyiket meglepetés érte. Egyszer lejöhetnél te is!!
39/54 anonim válasza:
Írjak neked edzéstervet,étrendet meg tápkieg stack-et?Oké!Kifizeted a 3000Ft/óra konzultációs díjat amibe a személyi edzés is beletartozik és simán.
Addig az irányelvek teljesen ingyen:edzél,kajálj tisztán,és vegyél fehérjét
40/54 A kérdező kommentje:
élnél a cigányok között meg tudnád mi van, nem így pofáznál te se, könnyen megy az életeted, meg a thai box edzésed ha bírnál olvasni nem ezt írtad volna, a helyesírási hibám meg az én dolgom nem a tiéd, nem tudsz te semmit a való élet nem egy thai box edzésen kezdődik, fizethetsz te azért mert összevernek de mindez kevés, több nem leszel vele megtanulsz pár rúgást, ütést? hasznát veszed az utcán? volt már szerencséd hogy beléd kőt 3-4 jódarab faja gyerek? mert a dadogáson kívül meg a betanult köcsög mozgásodon kívül nem sokat tudnál csinálni!
2011. febr. 18. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!