Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb cucc a...

Melyik a legjobb cucc a szálkásításra?

Figyelt kérdés

Átlagos 74kgos 183cm-es kicsit hasas srác vagyok, genetikám nagyon jó 4 napja járok edzeni, előtte jópár hónappal edzettem nagyobb kihagyásokkal, kiszeretném magam szálkásítani, melyik a legértelmesebb cucc?

inekciókat, koxokat kivéve!

ez az értelmesebb?

[link]

vagy ez?

[link]

2011. febr. 18. 19:34
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

Kérdező gratulálok 21.26-nál a 10 soros mondathoz! Egy igekötőt nem tudsz egy igével helyesen leírni... Egy vesszőt nem tudsz kitenni értelmesen, érthetetlenül zagyválsz össze-vissza.

Bár szerintem csak provokálsz itt minket a hülyeségeiddel :D Szálkásíts 36-os karra, nyomjad barátom! Bolhából avanzsálsz szúnyoggá, nagy előrelépés lesz! :D

2011. febr. 18. 21:40
 22/54 A kérdező kommentje:

gratulálok ha anyád felpénzelve szart a világra de nem mindenkinek telik 30E forint/hónap koxra ha meg tehetném már nem írtam volna ide.

De látom nehéz feldolgozni mindezt

2011. febr. 18. 21:40
 23/54 anonim ***** válasza:

Kérdező vegyél vissza, túl nagy az arcod, a semmire.

Haxor "kicsit" többet ért hozzá mint te. Mint ajánlottam olvasgasd a body.buildert, aztán utána döntsd el, ki a hülye. Azokról a gyúrós haverjaidról is megvan a véleményem, akik 5 év edzésmúlttal koxolnak.

2011. febr. 18. 21:41
 24/54 A kérdező kommentje:
igen persze 5 év edzés után, de szerintem ha leteremtene egy 2m10cm-es kb 56os bicepszel nem tudom merre fuvoláznál te is
2011. febr. 18. 21:43
 25/54 anonim ***** válasza:

én veled ellentétben most is dolgozok kisköcsög...Nem anyuci tart el.

na hozd inkább a füleseket mert az rulz

2011. febr. 18. 21:44
 26/54 anonim ***** válasza:
Sajnálom, belátom te vagy a legokosabb, és legmenőbb csávó a földön. Gondolom a kérdést is azért írtad ki, hogy lásd milyen hülyék vagyunk. :)
2011. febr. 18. 21:45
 27/54 anonim ***** válasza:
hát hogyne 5 év edzésmúlttal csak úgy rohangálnak a gyopárok 56os karokkal.A profik közül is csak néhánynak van akkora ágyúja de neked kemények az ismerőseid.Elvégre neked is 38as:D:D
2011. febr. 18. 21:45
 28/54 A kérdező kommentje:
17 évesen nehéz is még dolgozni, elvégre te linkeltél be egy fck-t az értelmes megszólalásodonkivűl maximális respect xarházi.
2011. febr. 18. 21:46
 29/54 A kérdező kommentje:
élnél Borsodba meg tudnád miujság van, nagy a szája a Pesti gyereknek odafent de jól megy a dolgod, te aztán tudod mi megy itt minálunk..
2011. febr. 18. 21:48
 30/54 anonim ***** válasza:

csak az értelmi szintednek való terméket linkeltem.17évesen simán lehet melózni.Az meg hogy én mire költöm a pénzemet nemtom miért tartozik 1 ilyen kis seggdugaszra de mind1.

Csinálj má a zsírból izmot.Évszázados rejtélyt oldanál meg de még az emberiség biológiai ismereteit is frissítenéd.Sima Nobel díj.

De a füleseket se hagyd otthon meg az 56os karokat

2011. febr. 18. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!