Melyik a legjobb cucc a szálkásításra?
Átlagos 74kgos 183cm-es kicsit hasas srác vagyok, genetikám nagyon jó 4 napja járok edzeni, előtte jópár hónappal edzettem nagyobb kihagyásokkal, kiszeretném magam szálkásítani, melyik a legértelmesebb cucc?
inekciókat, koxokat kivéve!
ez az értelmesebb?
vagy ez?
Kérdező gratulálok 21.26-nál a 10 soros mondathoz! Egy igekötőt nem tudsz egy igével helyesen leírni... Egy vesszőt nem tudsz kitenni értelmesen, érthetetlenül zagyválsz össze-vissza.
Bár szerintem csak provokálsz itt minket a hülyeségeiddel :D Szálkásíts 36-os karra, nyomjad barátom! Bolhából avanzsálsz szúnyoggá, nagy előrelépés lesz! :D
gratulálok ha anyád felpénzelve szart a világra de nem mindenkinek telik 30E forint/hónap koxra ha meg tehetném már nem írtam volna ide.
De látom nehéz feldolgozni mindezt
Kérdező vegyél vissza, túl nagy az arcod, a semmire.
Haxor "kicsit" többet ért hozzá mint te. Mint ajánlottam olvasgasd a body.buildert, aztán utána döntsd el, ki a hülye. Azokról a gyúrós haverjaidról is megvan a véleményem, akik 5 év edzésmúlttal koxolnak.
én veled ellentétben most is dolgozok kisköcsög...Nem anyuci tart el.
na hozd inkább a füleseket mert az rulz
csak az értelmi szintednek való terméket linkeltem.17évesen simán lehet melózni.Az meg hogy én mire költöm a pénzemet nemtom miért tartozik 1 ilyen kis seggdugaszra de mind1.
Csinálj má a zsírból izmot.Évszázados rejtélyt oldanál meg de még az emberiség biológiai ismereteit is frissítenéd.Sima Nobel díj.
De a füleseket se hagyd otthon meg az 56os karokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!