Mennyi értelme van alakformálás szempontjából az aerobiknak?
Figyelt kérdés
Mondjuk heti 2 alkalommal egy óra magas intenzitású aerobiknak van értelme? Alakformálás a cél. Járok egy órára de azt figyeltem meg,hogy vannak 4-5 éve ezt a mozgást végző lányok akik egyáltalán nem csinosak,teltek voltak mikor elkezdték és most is azok( Kangoo jumps egyébként). Nem akarok feleslegesen kifizetni heti 4000 forintot két órára,akkor inkább járok edzőterembe ahol havi 7000 a bérletem ára. Melyik a jobb?2022. febr. 25. 10:42
11/16 A kérdező kommentje:
Nem számítok semmire feltettem egy kérdést, hogy aerobik vagy súlyzós edzés lenne nekem jobb? A mondatot ezzel a kérdéssel fejeztem be. 🙂
2022. febr. 26. 09:19
12/16 A kérdező kommentje:
Igyekszem megemelni a súlyt de mivel nagyon vékony és gyenge vagyok egyelőre tényleg az 5-5kg súly megy csak és igyekszem majd növelni
2022. febr. 26. 09:21
14/16 anonim válasza:
Szuflát csinál (ami kell és hasznos), de ettől nem leszel csinos.
Súlyzó edzés + kaja + néha-néha ugribugri.
40/n, edző
15/16 anonim válasza:
"az 5-5kg súly megy csak"
Aztán melyik gyakinál?:)
16/16 anonim válasza:
Nőknek ideális. Azokra az izmokra megy rá, ami előnyös 1 nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!