A maltodextrint lehet keverni dextrózzal?
Figyelt kérdés
Hízni szeretnék. Melyik lenne a legjobb? Azt tudom hogy ha nem gyúrok akkor zsírként olvad be. Heti 5 alkalommal edzek. Azt tudom hogy a maltodextrin az gyors felszívódású. Most akkor melyik is lenne a legjobb vagy legyen keverve?2010. aug. 23. 17:00
41/47 anonim válasza:
A Gaspari tényleg nagy cég lehet, de sajna még nem próbáltam. Kb egy hónap múlva lehet veszek superpump 250et. (ha jól emlékszem ez a neve)
42/47 anonim válasza:
Azért szerintem a BSN és a Muscletech is van akkora mint a Gaspari. Én épp most akartam Novedexet venni de sajnos már lehet h nem fogok kapni:S
44/47 anonim válasza:
hohó! király, hogyért fogják adni nem tudod?
45/47 anonim válasza:
Passz.1 hete vettem tozoshopról pult alól 10000 rongyért
46/47 anonim válasza:
hopp beakadt a nulla:D 10 rongyért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!