A maltodextrint lehet keverni dextrózzal?
"Gaspari meg 1 szemét cég "
A bodybuilderes eladó is megmondta, hogy a gaspari cuccok nagyon ott vannak. Bunny meg egy f@sz.
Egyetértünk.Amikor megtudtam hogy a novedex-et visszahívják mert dopping pozitív lehet(mondjuk rá van írva a dobozára)
Az meg hogy a shoposok mit mondanak kifelé és mit gondolnak megint más dolog.Bár ők ugye csak forgalmaznak semmiről nem tehetnek csak rajtuk is csattan az ostor(mint jelen esetben).
Még 1 dolgot írok.Ami végleg betett nekem.Amikor azzal kezd el jönni a köcsög hogy az amcsi cuccoknak mekkora kamu reklámja van és bezzeg a scitec.Na ez a no komment.Mondjuk hogy 1 termékbe 100féle mátrix van hogy összezavarják és behülyítsék a vevőket az nem félrevezető.Meg a scitec teszt amin ő ottvolt mekkora igazság.Bár azt nem írják az igazságban hogy a tesztalanyok szteroid kúra közepén voltak és a szarjuknak közük nincs a fejlődéshez.Ez nem félrevezető reklám.
A gasparinál(akár szteroid vegyülettel akár nem) rá van írva hogy ennyivel emeli a tesztó szintet az annyival megemeli.(pl.:novedex 600%al) A világ minden táján fórumokon önkéntesek tesztelték akiknek köze sincs a gasparihoz és a vérvétel szerint átlag 5-700%os volt a változás.De félrevezető kamu a reklámjuk.
Ez a mindenki szar csak én vagyok a jó hozzáállás 1 embertől még elviselhető.De nem olyantól aki 1 céggel kapcsolatban beszél így.
Aztán lehet ez csak engem idegesít fel mindíg amikor írok vagy beszélek róla.Biztos túl érzékeny vagyok
A gasparinak remek termékei voltak, legálisan boltban kapható, majdnem szteroid hatásu cuccok. A scitec ennek nem tudja a receptjét a testo pumppal próbálták a halodrolt beutánozni, holott max egy kis tribulus van benne, de azért levélbe rakják, mintha súlyos anyag lenne.
Én meg ezt utálom a scitecben. Szemmel láthatóan utánoz, és iszonyatosan manipulál.
Egyébként Kormány Misi is a scitec arca volt régen manapság a power trackot reklámozza. Attól, hogy egy testépítő azt mondja, én ettől fejlődöm, ezt használom, annak a sok kretén kis majom bedől. Vegyétek a Jumbot, a világ legjobb tömegnövelője ugye?? Vajon miért csak a scitec képes zabpehelyt rakni egy tömegnövelőbe ha ez annyira hatásos????????
a scitec emberkéi figyelik, hogy a többi cégnél mi fogy jól.
És ha jól fogy nekik meg nincs fullra leutánozzák, de gyenbébb minőségben! Még a saját alvállalatuk termékeit is (cytogen)!!!
tegnap 21:13 Erre akartam én is kilyukadni.És néhány kivételtől eltekintve a nyúl csak addig bírja az embereket amíg a scitec-nél vannak...Érdekes
tegnap 21:44 Amit leírtam tartom de nem olyan komoly vita ez mint amilyennek látszik.Csak kicsit kötözködni akartam:D
Egy összeesküvés elmélet:
Több dolgot nem értettem haldrol és novedex visszavonásával kapcsolatban.
Mindkét terméket 1000éve forgalmazzák(anno haldrol50[amit a Gaspari önként vont vissza a nagy nyomásra pedig nem volt benne semmi és a Haldrol ugye ez csak új címkével])Na de ennyi év alatt nem vették észre hogy szteroid van benne?Főleg amerikában ahol k*baszottul figyelnek a szteroid dolgokra.Ezt nehezen hiszem...
A másik dolog amit a visszavonás okának mondanak nem ez hanem az hogy vizsgálaton(dopping) pozitív eredményt adhat.Ez a dobozára is rá van írva.
Arra akarok kijönni hogy a Gasparinál van néhány sokkal nagyobb cég akiknek nem biztos hogy tetszett az hogy a tesztó fokozó terén nem az ő termékeik vezették a piacot hanem a haldrol és a novedex.De ez csak elmélet
azért a gasparinál nagyobb cég nem nagyon van maximum egy szinten vele.
Igazából 2010-ben lett sok összetevő doppinglistás ami azelőtt nem volt. Emiatt csak most tiltották be a novedexet.
A halodrolt azt nem tudom, honnan veszitek, hogy betiltották mert még most is lehet kapni. Tessék:
Bár híresztelések voltak, hogy ez sem megy át.
A béta ecdysterone is doppinglistás lett ez évben. Legalábbis a magas tartalmuak szintén eltüntek, sajnálatomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!