Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hisztek a HOLOKAUSZT -ban?

Hisztek a HOLOKAUSZT -ban?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 13:39
 71/100 anonim válasza:
0%
Szerintem nem volt ez, amit törvény ír elő, hogy márpedig volt. Érdekes, hogy elvileg egy rohadt kémény, nyílás, semmi nem volt, amivel be lehetett volna bizonyítani, hogy valóban irtották gázzal azokat a szegény zsidókat. Viszont nem hinni kell benne, hanem tudni kell, hogy ez volt, mert a törvény ezt írja elő, de szerintem nem volt. Biztos haltak meg sokan, mert a körülmények nem voltak épp luxus körülményűek, de módszeresen szerintem nem irtották őket. Valószínűleg megverték, megalázták és különféle módon bántak el velük, de nem úgy, ahogy azt a könyvek megírják. Apropó és csak megemlítésként. Az is bizonyított, hogy a világ bankjainak nagy részében zsidók a főmukik (nem is tagadják, végül is minek, hisz övék a világ). Pénzen ma már mindent meg lehet kapni, talán még a történelmet is meg lehet másítani, ki tudja... Ezzel azt akartam mondani, hogy elintézhetik a többi zsidó unoka támogatását is, akik talán még azt sem tudják, hogy miért kapnak pénzt a papi halála után. Mind1. Oroszországban rengetegen haltak meg Sztálin és Lenin bácsi húzásaiból. Millióan haltak éhen, nem annyian, ahányan a zsidók... Sokkal többen. Sztálin nevét kiejteni még sem bűn, csak Hitlerét? Mekkora balf@szság. De ha jót akarsz magadnak nem vonod kétségbe a holokausztot, nehogy valaki feljelentsen, mint a régi szép időkben... Ez is milyen már? Mind1
2010. júl. 16. 14:21
 72/100 clint ***** válasza:
48%

kedves 14:21

a holokauszt nem csak azért történt meg mert a pénzes zsidók megváltoztatják a történelmet. Hanem a mai napig tudnak erre kenni mindent. Meg tudták alapítani Izraelt az ott élők elnyomásával, és ezt senki nem róhatta fel nekik, hisz volt a holokauszt és megérdemlik, milliós kártérítéseket követeltek és kaptak Németországtól.

Nemegy szemtanu, túlélő milliomos lett az évek alatt, pedig nemegy ott sem volt. Nos ha most az internetnek hála, egyre több ember néz utána a dolgoknak, akkor bizony rájön, hogy ezeket a dolgokat, hatalmat, pénzt, jogtalanul kapták. Emiatt tiltják a holokauszt tagadását.

2010. júl. 16. 15:01
 73/100 anonim válasza:
66%
Igen!Ez sajnos megtörtént!Azokkal voltam együtt,akik személyesen mesélték el!
2010. júl. 16. 19:33
 74/100 anonim ***** válasza:
13%
Logikus kérdés. Egyetlen bökkenő csak a válaszban van. Törvénybe van iktatva, hogy megtörtént és hinni kell benne. Ha te nem ezt teszed akár börtönt is kaphatsz kedves zsido vezetőinktől. Én elismerem azt, hogy történt valami, de annak a mértékében és nagyságában (idő hossz és szám adat) konkrétan nem. Én inkább csak fírtatom azt a kérdést. Történelem diplomám van, míg megszereztem egyet megtanultam a "TÖRTÉNELMET A GYŐZTESEK ÍRJÁK" Légy óvatos az Orbán rezsim ideje alatt.
2010. júl. 17. 21:24
 75/100 A kérdező kommentje:

" A történelmet a győztesek írják"

Van benne valami

2010. júl. 17. 21:51
 76/100 anonim válasza:
82%
tagadni bűn... unni lehet?
2010. júl. 18. 10:41
 77/100 clint ***** válasza:
30%

neeem.

Az is bűn!

2010. júl. 18. 11:50
 78/100 anonim ***** válasza:
7%

NEM.

Hülyeség, elég nagy része...

2010. júl. 24. 20:09
 79/100 anonim ***** válasza:
39%
Valós alapokon nyugszik, de alaposan "kiszinezték".
2010. júl. 24. 20:37
 80/100 anonim válasza:
49%

Hitler egy nagyon gazdag ember volt. Munkát adott az egészségeseknek és beteg embereket segített a halálba. Ő volt az első fekete angyal. Más országok meg akarták szerezni a pénzét és így kirobbant a 2. világháború.

Na ez is egy feltevés. :)

2010. júl. 25. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!