Hisztek a HOLOKAUSZT -ban?
a 18:38 - asnak....
Elmúltam 20 éves. írd be google-be hogy "egy hazugsággal kezdődött" ,majd nyisd meg az első oldalt amit kidob.
Olvasd végig (már ha képes vagy az olvasásnak több órát szentelni) és utána tedd fel nekem ezt a kérdés.
Én csak tudni akarom mit gondolnak erről az emberek...
és ahogy látom igen eltérőek a vélemények a holokausztal- kapcsolatban.
ma 14:53
Azért mert te a munkatáborokat háborús kegyetlenkedéseket csak a nácikkal kapcsolatban hallottad attól még a háborúban lévő többi nemzet is ugyanezeket csinálta. A nagy államférfi Churcill porig bombáztatott városokat indjárt az elején ezzel civilek millióit írtva ki. Roosevelt alatt Eisenhover tábornok a Japán hadifogjokat szintén munkatáborokba zárta. Sztálinról manapság már nem kell érvelni őt már "reálisan látjuk" a régi rendszer bukása óta. Holokauszt pártiaknak csak annyit tudok mondani hogy a zsidók deportálása a történelemben de akár a második vh szemszögéből nézve is egy jelentéktelen mozzanat ami nem járt különösebb veszteségekkel a zsidó faj számára. Milliók maradtak életben települtek ki USA ba Izrelbe. Egyáltalán nem pedig a "történelem legsötétebb bűne" ahogy a kommunista tankönyvekből annak idején tanultátok. Ezeket a könyeket az '50-es évekbe írták, amikor az volt a divat hogy a zsidók szenvedáéseit fel kell tupírozni mivel az akkori vezetők is zsidók voltak.
Ha még a "hivatalos" adatokat fogadjuk is el a holokauszt zsidó áldozatainak száma elenyésző a II vh. ban lévő többi nemzet áldozataihoz képest (lásd táblázat):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!