Hisztek a HOLOKAUSZT -ban?
ha én néhány halálra soványodott embert mutatok fényképen, akkor azok már el is lettek gázosítva, és azok már biztos zsídók is voltak???
Amúgy érdekes, mert vannak olyan fényképek ahol a vörs hadsereg épp felszabadítja aushwitzot és nem éppen lesoványodott emberek lépnek ki...
Voltak lesoványodott emberek is, ez tény, de igen erős tífusz járvány volt a táborban. A tífuszt a rovarok terjesztették, emiatt használtak cyklon-b rovarírtó gázt.
Volt egy külön épület ahol az ágynemüket fertőtlenítették ezzel. A 80-nas években egy túdós vett mintát a falból, és ennek az épületnek a falában rengeteg cyklon-t talált, míg a "gázkamra" falaiban szinte semmit. Nem furcsa ez, amikor a gázkamra "elvileg éjjel nappal ölte a népet?
na és ez válasz, kedves elöző???
Igen kegyetlenek voltak velük, de nem ők vitték a tífuszt oda. Sőt tenni akartak ellene, hisz fertőtlenitettek.
De a haláltábor és a munkatábor nem ugyanaz.
Éppen ezért a holokauszt szó nem helyes. Mert az népírtást jelent. Sokkal inkább Sztálin végzett holokausztot a saját népén.
És hadd említsem meg, a gázai övezetet... Talán foglalkozni kéne velük is ugyanis az ma zajlik, és nem 70 éve. Ott is agyonlőnek terhes nőket, és gyerekeket, és sztem nem épp van hozzá joga egy népnek, hogy ezt tegye.
Rengeteg a beteg, és Izrael nem engedi be a gyógyszereket nekik:D
És mégsem, csinálnak minden évben filmet róluk, nem írnak könyvet, és nem csinálnak megemlékezést sem.
Milyen modern ez a gázai munkatábor, hogy az ott "fogvatartottak" rakétákat tudnak kilőni.
Nagyon nem szép dolog ami a gázai övezetben van, de összehasonlítani a második világháborús német vagy orosz "munkatáborokkal" cseppet túlzás.
Akkor minek kellene hívni a zsidó holokausztot?
Véletlenül egy rakás ember halálával végződő "bár a németek mindent megtettek, hogy a beutaltak túléljék, de valahogy mégse sikerült mindenkinek" munkatáborban történő vallási és etnikai alapú tömeges foglalkoztatási program?
Mondtam, hogy összehasonlítom?
Én csak azt mondom, hogyha onnan egy rakétát kilőnek akkor egyből vezető hír lesz, de ha izrael azt egy jó kis tömeggyilkossággal fejeli meg akkor nem hallasz róla, max a szélsőséges oldalakon, amit persze ha olvasol antiszemita vagy... Nehogy már terroristázzuk a palesztin ellenállókat, mert nem tetszik nekik a területfoglalás, és a családtagok lemészárlása. Én még olyan filmet is láttam, igazi hollywoodi régi háborus szuperprodukció volt, ami a palesztinokat terroristának mutatta be, míg izraelt, csak területésről kiűzött szegény népnek, aki éhezik, és szenved a palesztinoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!