Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hisztek a HOLOKAUSZT -ban?

Hisztek a HOLOKAUSZT -ban?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 13:39
 31/100 clint ***** válasza:
83%

a shindler listájában nem voltak ökörségek????

Nos amikor, viszik őket a gázkamrákba, és felfele megy a kamera és füstöl a kémény az akkor mi volt???:D:D

Tudtommal a krematórium és a gázkamra nem egy és ugyanaz volt, a hivatalos álláspont szerint pedig előszőr elgázositották őket és utána égették el a hullákat.

a másik:

amon goeth tábora egy dombon volt, míg a háza a domb alján túl... a filmben pedig az erkélyről lövi a táborlakókat.

azért volt bőven ott is fantázia:D

de nem vitázom, nem akarok véleményeket változtatni, csak attól, hogy egy történelmi filmet nézel, nem feltétlen minden tűpontos benne.

(a szomjas zsidókat slaggal itatása is kitaláció)

Sosem lehet azt tagadni, hogy a nácik kegyetlenek voltak a zsidókkal, lengyelekkel, oroszokkal, azt sem, hogy ezek az emberek szenvedtek. De azért ami nem igaz, az nem igaz.

2010. júl. 11. 20:23
 32/100 anonim ***** válasza:
76%

Másrészt:

A Nemzetközi Vöröskeresztnek szabad bejárása volt a táborokba. Ellenőrizték ott a foglyok ellátását, életkörülményeit, ahogyan ma teszi az ANTSZ bizonyos intézményekben. Ha ott valami ilyesmi történt volna ők egész biztosan tudnának róla. Ezzel szemben miről is tudnak? A 271 301 (kettőszázhetvenegyezer háromszázegy) áldozatról, kiknek halála eléggé jól dokumentált, ahogy azt az előttem szólók is elmondták már. A halál okok közt szerepel a tífusz, éhezés, embertelen életkörülmények, bántalmazás, orvosi emberkísérletek, halálos sérülések, stb...

De még soha egyetlen olyan áldozatot sem találtak, sem annak maradványait akiről bizonyítható, hogy vegyi anyag okozta mérgezésben, vagy fulladásban halt meg. Ezt orvosszakértői vélemények mondják ki. Talán mielőtt elkezdtek vádaskodni, utána kellene nézni miről is beszéltek, nem csak itt állítani légből kapott ostobaságokat.

Végezetül a Nemzetközi Vöröskereszt HIVATALOS jelentése az áldozatok számáról:

[link]

Akit esetleg jobban érdekel a téma keresse meg Rudolf Germar vegyészi jelentését, ahol milligrammra lebontva szerepel a falakban talált cianid koncentráció.

2010. júl. 11. 20:26
 33/100 anonim ***** válasza:
54%
Igen minden azért nem lehet pontos, ezeket a részleteket nem figyeltem. De a film a történteken úgysem változtat sokat és nem fogadhatjuk el bizonyítékként, én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a film készítői sem akarták a nevüket adni egy ilyen légbőlkapott sztorihoz. :)
2010. júl. 11. 20:29
 34/100 clint ***** válasza:
54%

persze, azt én is aláírom, hogy iszonyatosan jó film..

De a hatásvadász dolgok miatt el is hisznek mindnet az emberek és készpénznek veszik.

2010. júl. 11. 20:32
 35/100 d,jpt L ***** válasza:
12%
Változatlanul fenntartom azon kitörölt véleményem, hogy igény volna rá.
2010. júl. 11. 21:22
 36/100 anonim ***** válasza:
53%
Én inkább másban hiszek ha lehet.
2010. júl. 11. 22:18
 37/100 anonim ***** válasza:
53%
hol a kalauz?
2010. júl. 11. 22:31
 38/100 anonim válasza:
0%
Ez nem hit kérdése. Ez egy cél volt, ami nem teljesedett be. Isten dolgot nem ebben a kérdésben kell megbeszélni. (Hiszem ha látom.) Szerintetek a 21. században bevennék, hogy szüzen szült egy asszony? Végülis mesterséges beültetéssel lehet.
2010. júl. 14. 07:51
 39/100 anonim válasza:
0%
nem hit kérdése megtörtént kézzel fogható bizonyítékok vannak rá.!!
2010. júl. 14. 10:17
 40/100 anonim ***** válasza:
53%

"kézzel fogható bizonyítékok vannak rá"

pl?

2010. júl. 14. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!