Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hisztek a HOLOKAUSZT -ban?

Hisztek a HOLOKAUSZT -ban?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 13:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 clint ***** válasza:
25%

ja igen franciában 2006-ban hozták be törvénybe a tagadás büntetését.

Csak az a gáz, hogy ezeket nem túdósok, revizionisták vizsgálják, mert egyszerüen hülyeség tagadni. A másik meg ezeknek a bűnöknek a tagadása miért csak az utóbbi években lett téma, míg a zsidó holokauszt tagadás állandó téma volt.

És amúgy David Cole aki szintén zsidó nem hiszem, hogy szimpatizált volna a zsidónépírtással, mégis dokumentum filmet csinált ami igazán gondolkodtató lett.

Nem ártana körülnézni neked is mielőtt okoskodsz.

2010. aug. 25. 13:23
 92/100 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező. Szeretsz olvasni?

[link]

[link]

Ha ezek után kérdésed van, várom őket.

2010. okt. 26. 20:21
 93/100 anonim ***** válasza:
39%
egyátalán nem...(aki igen azt átb@szták...)
2011. febr. 12. 20:12
 94/100 Voza válasza:
39%
Nekem legjobban a számokkal van gondom, mert, hogy megöltek ott valakit vagy nem, azt nem tudhatjuk. De azt igen, hogyha tették akkor azzal ami van felszerelés menyit tehetek meg. Nemrég voltam auswitcbe, a túra vezető mondja bent a gázkamrában: "Ide 300 embert zsúfoltak be egyszerre elgázosításra." Ezzel az az egy gond, hogy akkor 30-an voltunk bent és alig fértünk be....
2011. ápr. 11. 20:32
 95/100 anonim ***** válasza:
39%

Sziasztok!

Ez a téma engem is érdekel! Éppen a napokban volt szerencsém eljutni Auswitzba és körülnézni, túravezetővel az állítólagos helyszínen...

Amit mesélt a túravezető rendesen sokkolt. De honnan tudhatja meg egy laikus, ám érdeklődő, hogy most mi az igazság?

Én azt hiszem, hogy lehet, volt ott valami, azon a helyen. Engem a hideg rázott a termekben...

Ugyanakkor bizonyos számadatok hihetetlenek voltak számomra.

Mi kb 40-en voltunk a gázkamra részben...és valóban nehezen fértünk el, akkor egyszerre 300 ember hogy férhetett be oda?

Továbbá, a túravezető mutatott egy képet a kiállítási részen, amelyen a gázkamra előtt picknikeznek azok, akiket utána elgázosítottak, és ők ezt előre nem tudták, hogy az egy gázkamra és nem zuhanyzó...kérdezem én, soha nem tűnt fel ezeknek, hogy mások is elmentek korábban fürdeni, de nem látták többé?

2011. máj. 29. 00:53
 96/100 MagyarSkin válasza:
22%

Én nem hiszek a holokamuban.

Akit érdekel a téma,írja be a keresőbe: "egy hazugsággal kezdődött".

2011. júl. 11. 12:10
 97/100 anonim ***** válasza:
39%
nevetséges már ez az egész holokauszt dolog, még ha tényleg 6millió zsidó is halt meg(kizárt) mi közöm hozzá? és akkor én egyböl náci vagyok meg antiszemita..arrol egy szó nem esik h izrael milyen pénzeket fizettet azóta is a németekkel "háboruban elköüvetett náci bűnök" címszó alatt...vagy éppenséggel mit művelnek a palesztinokkal(és ráadásul élvezik!)és még lehetne sorolni. nem olvastam végig a kommenteket ,épphogy belelapoztam hát mit ne mondjak, sajnos a többségetek még mindig olyan mint a lépcsőházak java: sötét és korlátolt.
2011. aug. 21. 21:14
 98/100 anonim ***** válasza:
28%
Nem hit kérdése. Megtörtént. Itt a pont. Az, hogy ki milyen hülyeségeket talál ki a gázkamrákkal kapcsolatban... Sajnálom azt, aki abba fekteti az energiáját, hogy történelmi tényeket akar hazugságnak beállítani. Jah és amúgy német őseim vannak, szóval a zsidózással, meg a rohadt mocskolódással elmehettek a pokolba. A legtöbb német is szégyenli, ami akkor történt. Az a szomorú, hogy kell a tagadástörvény. A nagy hazafiak meg megérdemelnék, hogy átéljék azt a kínt, amit az az anya érzett, amikor a kislányát/fiát a halálba küldték. Sok zsidó hamarabb hitte el az Arbeit macht frei feliratot, mint azt, hogy valaki képes ilyet véghez vinni. Akik meg holokauszt tagadnak, és akasztást emlegetnek hazaárulásért, nyitott kapukat döngetnek: megtörtént Nürnbergben. Kár, hogy ők lemaradtak. Erről ennyit. Szánalom, komolyan...
2011. szept. 7. 01:05
 99/100 anonim válasza:
100%
Nem. David Cole zsidó történész és ő sem hisz benne. /filmajánló: Auschwitzi utazás/
2011. szept. 23. 01:17
 100/100 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos a kételkedés, mert sántít az egész dolog, ezt minden józan paraszti ésszel megáldott ember tudja.

A mai napon bukkantam olyan önbevallásra, amelynek következménye csakis a sok sok milliárd visszafizetése, mert az egész világot, Európát félrevezetni és így jogtalan haszonhoz jutni büntetendő, de vastagon.

Íme az önbevallás:

[link]

[link]

[link]

Még hogy 6 milliós veszteség?

Számolni mindenki tud. Akkor miről is beszélünk?

2011. okt. 28. 12:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!