Hisztek a HOLOKAUSZT -ban?
ja igen franciában 2006-ban hozták be törvénybe a tagadás büntetését.
Csak az a gáz, hogy ezeket nem túdósok, revizionisták vizsgálják, mert egyszerüen hülyeség tagadni. A másik meg ezeknek a bűnöknek a tagadása miért csak az utóbbi években lett téma, míg a zsidó holokauszt tagadás állandó téma volt.
És amúgy David Cole aki szintén zsidó nem hiszem, hogy szimpatizált volna a zsidónépírtással, mégis dokumentum filmet csinált ami igazán gondolkodtató lett.
Nem ártana körülnézni neked is mielőtt okoskodsz.
Sziasztok!
Ez a téma engem is érdekel! Éppen a napokban volt szerencsém eljutni Auswitzba és körülnézni, túravezetővel az állítólagos helyszínen...
Amit mesélt a túravezető rendesen sokkolt. De honnan tudhatja meg egy laikus, ám érdeklődő, hogy most mi az igazság?
Én azt hiszem, hogy lehet, volt ott valami, azon a helyen. Engem a hideg rázott a termekben...
Ugyanakkor bizonyos számadatok hihetetlenek voltak számomra.
Mi kb 40-en voltunk a gázkamra részben...és valóban nehezen fértünk el, akkor egyszerre 300 ember hogy férhetett be oda?
Továbbá, a túravezető mutatott egy képet a kiállítási részen, amelyen a gázkamra előtt picknikeznek azok, akiket utána elgázosítottak, és ők ezt előre nem tudták, hogy az egy gázkamra és nem zuhanyzó...kérdezem én, soha nem tűnt fel ezeknek, hogy mások is elmentek korábban fürdeni, de nem látták többé?
Én nem hiszek a holokamuban.
Akit érdekel a téma,írja be a keresőbe: "egy hazugsággal kezdődött".
Teljesen jogos a kételkedés, mert sántít az egész dolog, ezt minden józan paraszti ésszel megáldott ember tudja.
A mai napon bukkantam olyan önbevallásra, amelynek következménye csakis a sok sok milliárd visszafizetése, mert az egész világot, Európát félrevezetni és így jogtalan haszonhoz jutni büntetendő, de vastagon.
Íme az önbevallás:
Még hogy 6 milliós veszteség?
Számolni mindenki tud. Akkor miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!