Hogyan pereljem be ezt a mélységesen erkölcstelen céget aminek a munkatársa hazudott és átvert egy termék tulajdonságát illetően és hazacipeltem 30 kilót a minuszban?
Most értem haza és nagyon-nagyon ideges vagyok!!!
Fölhívtam, DIREKT fölhívtam a praktiker munkatársnőjét telefonon mielőtt elmentem volna, megkérdeztem hogy ebben a zsákban a BAUMIT szárazbetonban van-e 4mm nél kisebb részecske, szemcse vagy kizárólag az egész 100%-ban 4mm es szemcsékből áll, fönhanngon rávágta hogy "kizárólag ami oda van írva", utána se nézett, elmentem, megvettem 30 kilót hazacipeltem, kibontottam a zsákot és teli volt porral, fehér cementtel. Direkt azért kérdeztem meg a nőt, mert a port kerülnöm KELL, az egészségem érdekében ezért olyan betont merestem amely nem porzik sem amikor kinyitom, formába öntöm, fölhasználom, erre szanaszét ment a por a szobámban, majdnem 2 órát töltöttem a vásárlással, takaríthatok, szellőztethetek, kidobott pénz, és persze az egész lakás proos mert egy **** vödörbe akartam kiönteni és letüdőztem egy csomó fehér-cementet. A felvételt rögzítik azt mondta, én nem tettem, hova forduljak?!
Szemcseméretben a sóder van megadva,mivel beton így nyilván van benne cement ami meglepő valakinek ezek szerint.
Az eladónak nem az a dolga,hogy kiszűrje ki az aki hülye és megakadályozza a vásárlást.
Egyébként meg azt se értem ki az az állat aki a szobájában önt betont,úgy hogy ne takarná le a cuccait vagy valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!