Ki támogatná a marihuána legalizálását?
Figyelt kérdés
Én azért állok ki mellette,mert mindenkinek joga van azt tenni amit akar,ha ezzel nem sért senkit.Az elnyomó hatalomnak meg nincs joga MEGMONDANI,hogy mi t csinálhatsz.
Én ezért is fogok Hollandiába költözni.Ott sokkal nyitottabbak,szabadosabbak,tiszteletben tartják a jogainkat.
Az,ha valaki füvet szív magánügy.
JÓ LIBSIZÉST:D
#törvény #fű #szabadság #támogatás #marihuána #tolerancia #elnyomás #legalizálás #hatalom #nyitottság
2016. nov. 4. 20:08
41/51 anonim válasza:
"nem gyűlölködnek,nem konzervatívok,mint te meg a fasiszta spanjaid te agymosott sznob tahó!"
Azért fröcsög a sz.r belőled mi? :)
Menj inkább szipuzz öcskös! :P
43/51 anonim válasza:
Veled vagyok bro de elötte adj egy sponglit :D
44/51 anonim válasza:
Nem a fű a drog,hanem a dohány,alkohol,kávé.
45/51 anonim válasza:
#28 a morfium csak fájdalmat enyhít nem gyógyít. Fájásra kokaint szoktak adni. Szóval ez te buktad beeeeeeee
46/51 anonim válasza:
#44 80 kérdéshetz leirtam már de latom nem értitek. Nem az a drog ami függőseget okoz, hanem az amitől megváltozik a mentális állapotod és a kedved, esetleg halucinálsz. Az szerint amit írtál a póker is drog, a videójátékok is drogok, a sportolás is drog, a facebook is drog. Gondoloozzunk léccives! Am én is legalizálnám a marit, a hasist meg a herbált
47/51 anonim válasza:
#46 De igenis drognak számít az alkohol a kávé meg a dohány is!
48/51 anonim válasza:
46. tudod te mi az a herbál???
49/51 anonim válasza:
A fű erősebb fajtája. Nem az a drog ami függőséget okoz. Ennyi, nem kell mindenféle hülyeséget mondani. Vannak hülyegyerekek akik ilyen baromságokat kezdenek terjeszteni mint 2004 ben a jézus házhozjön.
50/51 anonim válasza:
"A fű erősebb fajtája"
Akkor nem egy szintetikus drog, amit különböző szárított növények rostanyagába itatnak be, hogy hasonlítson a marihuána ízére. A hasonlóság csak annyi, hogy ugyanazokra a receptorokra hat, mint a THC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!