Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki támogatná a marihuána...

Ki támogatná a marihuána legalizálását?

Figyelt kérdés

Én azért állok ki mellette,mert mindenkinek joga van azt tenni amit akar,ha ezzel nem sért senkit.Az elnyomó hatalomnak meg nincs joga MEGMONDANI,hogy mi t csinálhatsz.

Én ezért is fogok Hollandiába költözni.Ott sokkal nyitottabbak,szabadosabbak,tiszteletben tartják a jogainkat.

Az,ha valaki füvet szív magánügy.

JÓ LIBSIZÉST:D

2016. nov. 4. 20:08
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
78%

Kíváncsi lennék, hogy mi sülne ki belőle.

Szerintem összességében végül inkább az állam hasznára lenne.

De kétségkívül lesznek komoly problémák is. Egyelőre feketepiacon beszerezni nyugisabb, kevesebb zűr.

2016. nov. 5. 01:28
 22/51 anonim ***** válasza:
56%
#18: Jól van na, nyugi, szívj egy kicsit, ha attól lenyugszol. Vagy már túl vagy rajta és az idegesített fel? Egyébként, az állam már csak olyan, hogy beleszól az emberek dolgába. Tetszik, vagy sem, ez van.
2016. nov. 5. 01:52
 23/51 anonim ***** válasza:
74%
#21: Én még mindig nem tudtam eldönteni. Nálam ez nagyon "kétesélyes".
2016. nov. 5. 01:54
 24/51 anonim ***** válasza:
8%

" Én rengeteget fogok szívni,"

Már az agyadat nem tudod szétszívni, mert annak híján lehetsz! :P

Amúgy az a nulla dumád, hogy "mer' a 'zállam ne pofázzon bele" elég kevés érv a legalizálás mellett. :)

2016. nov. 5. 10:31
 25/51 anonim ***** válasza:
86%
Az államnak dolga, sőt kötelessége a törvénykezésben a következetesség megtartása. Ha valakinek jogában áll szétinni az agyát a haverokkal szombat este örömére, akkor a kérdezőnek is jogos elvárása az, hogy szétszívhassa az agyát ugyanekkor, ugyanezért, ugyancsak törvény adta jogával élve.
2016. nov. 5. 12:17
 26/51 anonim ***** válasza:
22%

Akkor nekem jogomban áll a legbelső sávban háromszázzal száguldani az autópályán a melóhelyre, mert nekem úgy tetszik! Kinek mi köze hozzá? Ha nem tetszik amit csinálok, nem kell a közelembe jönni. Na kábé ugyanennyire veszélyes egy beszívott fazon közterületen.

Egy részeg fele annyira nem veszíti el a valóságérzetét, mint egy THC hatása alatt álló valaki.

A részeg tántorog, meg érthetetlenül magyaráz. (Mondjuk ez sem kívánatos)

Viszont egy befüvezett polgár halucinál, elveszíti az időérzékét, röhög mint egy fakutya, és a többi.

Elég a magyarnak a pálinka, abba is beledöglik elég hamar.

2016. nov. 5. 18:22
 27/51 anonim ***** válasza:
88%

"Egy részeg fele annyira nem veszíti el a valóságérzetét, mint egy THC hatása alatt álló valaki."

Minden kutatás a tökéletes ellentettjét igazolja annak amit gondolsz.

[link]

Arról ne is beszéljünk, hogy amit gondolsz az annak a fényében milyen abszurd, hogy normálisabb helyeken súlyos beteg embereknek írják fel a marcsát, ez kizárt olyan hatások esetében, ami a részegséggel akár csak egyenlő, nemhogy még súlyosabb. Ezt az állítást buktad, valljuk be ;)

2016. nov. 5. 18:31
 28/51 anonim ***** válasza:
7%
Egy súlyos beteg embernek teljesen legálisan írják fel a Morfiumot, és nem a THC-t. Mármint Magyarországon. Szerintem érzed a kettő közötti különbséget. Úgyhogy ezt Te buktad!
2016. nov. 5. 18:39
 29/51 anonim ***** válasza:
91%
Meg fogsz döbbenni azon amit most megosztok veled. Magyarországon kívül is tenyészik az élet. Még marihuánát is írnak fel a morfiumon kívül súlyosan beteg embertársaidnak. Bebuktad kétség kívül, ne ragozzuk szerintem:)
2016. nov. 5. 18:50
 30/51 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem ezek gyenge érvek. Mármint a szavaid. Ha tudnál esetleg mutatni valamilyen erre vonatkozó hivatkozást, (persze nem Hollandiából) azt nagyon megköszönném. Mondjuk ha hiteles lenne, az nem ártana. Köszönöm.
2016. nov. 5. 18:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!