Ki támogatná a marihuána legalizálását?
Figyelt kérdés
Én azért állok ki mellette,mert mindenkinek joga van azt tenni amit akar,ha ezzel nem sért senkit.Az elnyomó hatalomnak meg nincs joga MEGMONDANI,hogy mi t csinálhatsz.
Én ezért is fogok Hollandiába költözni.Ott sokkal nyitottabbak,szabadosabbak,tiszteletben tartják a jogainkat.
Az,ha valaki füvet szív magánügy.
JÓ LIBSIZÉST:D
#törvény #fű #szabadság #támogatás #marihuána #tolerancia #elnyomás #legalizálás #hatalom #nyitottság
2016. nov. 4. 20:08
4/51 anonim válasza:
Nem, minden normálisan a világot nyitott szemmel néző ember, aki nem hisz a hülye propagandának. Veled vagyok!
5/51 anonim válasza:
Én támogatnám.
Viszont, a legalizációt támogató pártok, általában migránsokat akarnak, több jogot a cigányoknak, meg egynemű házasságot.
Emiatt, hiába értek velük egyet egy dologban, a többi 15-ben viszont nem.
6/51 anonim válasza:
"Én azért állok ki mellette,mert mindenkinek joga ......" Ne hazudj! Te azért állsz ki mellette mert füvezni akarsz. Ennyi. Nem kell a soder!
8/51 A kérdező kommentje:
Az 1.,4.,5. válaszolónak jár a zöld kéz,a másiik kettőnek a piros.
2016. nov. 4. 20:34
9/51 anonim válasza:
"Az 1.,4.,5. válaszolónak jár a zöld kéz,a másiik kettőnek a piros."
Jujj, most mi lesz?? :D
Egyébként meg pont azért nem támogatnám mert a hozzád hasonlóak röppennének rá a legjobban.
10/51 anonim válasza:
Aki támogatja felpontozod, aki nem azt nem lol :D lefogadom még a hatásait se ismered, de azért "legalizáció", "liberalizmus", "felvilágosult" meg hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!