Támogatnátok a marihuána és a prostitúció legalizálását?
Tehát legalis lenne 18 éves kortól a marihuána fogyasztás. Külön szaküzletekben lehetne beszerezni, melyeket szigorúbban ellenőriznének, mint a dohányboltokat. Az árú termesztése államilag felügyelve lenne és rendkívüli szigorú minőségi előírásoknak kellene megfelelni.
A prostitúciót pedig bordélyházak keretei közé szorítanák. Amiket szintén szigorúan felügyelnének. Itt is 18 év lenne a korhatár. A prostituáltakat pedig rendszeres orvosi vizsgálatra köteleznék.
Ezzel az alvilág, helyett az állam zsebébe folyna a pénz. Ugyanis mindkét fentebb említett dolgot, meg lehetne adóztatni elég szépen. Ezáltal a bűnözők kevesebb pénzhez jutnak, a fogyasztók pedig jobb minőségű árút/szolgáltatást kapnak, illetve az állam is pénzhez jut. Tehát mindenki jól jár, a gengsztereket leszamítva.
Ti mit gondoltok?
A prostitúció jelenleg sem illegális.
A marihuána legalizálása pár éven belül meg fog történni. De szerintem felesleges állami monopóliumba adni a dolgot.
Mariskát első lépésben csak orvosi felhasználásra, de támogatnám (aztán majd eldől, hogy mennyire élnek vissza vele).
A prostitúció tudtommal most is ilyen szürkezóna, de a bordélyházakat semmiképpe nem támogatnám - XXI. században az igények kialakítanak annál sokkal kulturáltabb formát - már nem a sarokra viszik a rabszolgamód tartott lányokat a fekete autós sötétbőrű, roma tájszolású stricik, hanem a lányok otthon, egyedül meghitt és diszkrét környezetben fogadnak (persze ezt nem tapasztalatból írom, én is csak úgy hallottam róla :P ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!