Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki támogatná a marihuána...

Ki támogatná a marihuána legalizálását?

Figyelt kérdés

Én azért állok ki mellette,mert mindenkinek joga van azt tenni amit akar,ha ezzel nem sért senkit.Az elnyomó hatalomnak meg nincs joga MEGMONDANI,hogy mi t csinálhatsz.

Én ezért is fogok Hollandiába költözni.Ott sokkal nyitottabbak,szabadosabbak,tiszteletben tartják a jogainkat.

Az,ha valaki füvet szív magánügy.

JÓ LIBSIZÉST:D

2016. nov. 4. 20:08
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
85%
Mire hivatkozást? Most komolyan ne égesd magad tovább. Amerikában számos államban legális gyógyászati célra a marihuána hagyjál már, hogy keressem meg neked, ott a google ha nem tudod, aztán használ a kis kezeddel ahogy kell.
2016. nov. 5. 19:10
 32/51 anonim ***** válasza:
4%

Akkor légyszíves legalább azt hagy láthassuk, hogy az Amerikai Egyesült Államokban ezt hol írják fel gyógyszernek? Hiszen ott az Ötvenegyes Körzet is létezik!

Figyu. Ha nem jártad a világot, akkor ne nyilatkozz róla. Tudod a hírek sokat ferdítenek. Megvallom őszintén, én max Hollandiában tudtam volna füvet venni, de persze azt sem legálisan, ha Magyar vagyok.

2016. nov. 5. 19:28
 33/51 anonim ***** válasza:
88%
Ezt már direkt csinálod, trollkodsz, ennyire együgyű egyszerűen nem lehetsz, vagy mégis? :o
2016. nov. 5. 20:08
 34/51 anonim ***** válasza:
5%
Figyu. Értékelem a lelkesedésed, de ezzel még mindig nem tudtál felmutatni semmit. Szerintem inkább hagyjuk ezt a csörtét, már csak a korkülönbség, és a tapasztalat miatt is. Tudni kell emelt fővel visszavonulni. Neked még megvan rá a lehetőséged. Esküszöm nincs harag.
2016. nov. 5. 20:20
 35/51 anonim ***** válasza:
Ne erőlködjél annyira most már, bebuktad minden egyes hsz-ed, emelt fővel állítom! Mondanám, hogy google a barátod, valamelyik hsz-emben megmutattam hogyan kell használni, de szerintem már csak azért sem mersz rákeresni, annyira beégtél, ezzel nem tudsz szembenézni vagy nem tudom miért pirítod itt magad módszeresen most már. Tudom ez egy névtelen oldal, de akkor is a ciki az ciki, na béke veled :DDDDDDDDDDD
2016. nov. 5. 20:27
 36/51 anonim ***** válasza:
5%
Esküszöm, tetszik a kihátrálásod. Komolyan mondom, férfias. Köszi szépen, jól szórakoztam. :) Béke veled. :D
2016. nov. 5. 20:38
 37/51 anonim ***** válasza:
88%

"Tudod a hírek sokat ferdítenek"

Most te komolyan azt állítod, hogy orvosi marihuána nem létezik, egy mítosz? Komolyan? A föld meg lapos, ugye?

Amúgy több amerikai államban legalizálták már, Portugáliában is, számos országban pedig dekriminalizálva van. De biztos ezt is mind a sajtó találta ki mert... mer az milyen jó mán nekeik, becsapják a szegény magyart. Biztos.

2016. nov. 7. 11:34
 38/51 A kérdező kommentje:
#39,#40 De vágányok vagytok,hogy bántotok,remélem megrohadtok.
2016. nov. 8. 18:25
 39/51 anonim ***** válasza:
0%

"Az üzenet küldője: Bölénytakony10

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 18:32

Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Ki támogatná a marihuána legalizálását?

""Egy kedves üzenet egy kissé elborult elméjű fogyasztótól :)" Valamit nekem is küldött ez az anyja bélférge, csak én nem túlzottan nézegettem, és.."

Az üzenet témája: Kussolj fasiszta!

Az üzenet szövege: Semmi közöd hozzá más mit csinál.Vagy te mondod meg mindenkinek mit csináljon? Érdekes."

Íme a haverja, vagy a másik nickje. :P

Te sem fogod nekem megmondani mit csináljak te szipuzós hippi! :D

2016. nov. 8. 18:46
 40/51 A kérdező kommentje:
#44 A hippik jó emberek te észlény!Azok legalább nem háborúznak,nem gyűlölködnek,nem konzervatívok,mint te meg a fasiszta spanjaid te agymosott sznob tahó!
2016. nov. 8. 18:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!