Ki támogatná a marihuána legalizálását?
Én azért állok ki mellette,mert mindenkinek joga van azt tenni amit akar,ha ezzel nem sért senkit.Az elnyomó hatalomnak meg nincs joga MEGMONDANI,hogy mi t csinálhatsz.
Én ezért is fogok Hollandiába költözni.Ott sokkal nyitottabbak,szabadosabbak,tiszteletben tartják a jogainkat.
Az,ha valaki füvet szív magánügy.
JÓ LIBSIZÉST:D
Akkor légyszíves legalább azt hagy láthassuk, hogy az Amerikai Egyesült Államokban ezt hol írják fel gyógyszernek? Hiszen ott az Ötvenegyes Körzet is létezik!
Figyu. Ha nem jártad a világot, akkor ne nyilatkozz róla. Tudod a hírek sokat ferdítenek. Megvallom őszintén, én max Hollandiában tudtam volna füvet venni, de persze azt sem legálisan, ha Magyar vagyok.
"Tudod a hírek sokat ferdítenek"
Most te komolyan azt állítod, hogy orvosi marihuána nem létezik, egy mítosz? Komolyan? A föld meg lapos, ugye?
Amúgy több amerikai államban legalizálták már, Portugáliában is, számos országban pedig dekriminalizálva van. De biztos ezt is mind a sajtó találta ki mert... mer az milyen jó mán nekeik, becsapják a szegény magyart. Biztos.
"Az üzenet küldője: Bölénytakony10
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 18:32
Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Ki támogatná a marihuána legalizálását?
""Egy kedves üzenet egy kissé elborult elméjű fogyasztótól :)" Valamit nekem is küldött ez az anyja bélférge, csak én nem túlzottan nézegettem, és.."
Az üzenet témája: Kussolj fasiszta!
Az üzenet szövege: Semmi közöd hozzá más mit csinál.Vagy te mondod meg mindenkinek mit csináljon? Érdekes."
Íme a haverja, vagy a másik nickje. :P
Te sem fogod nekem megmondani mit csináljak te szipuzós hippi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!