Apám megpofozott és látszik a nyoma.2x ütött meg mert tiszteletlen voltam. Hova lehet menni feljelenteni? Holnapig biztos megmarad a nyoma és szeretnék minél gyorsabban látleletet vetetni!
"A fizikai bántalmazás a pofontól a legszélsőségesebb, kegyetlen kínzásig terjedhet. Magyarországon 2004-ben a gyermekek jogai közé beemelték a testi fenyítés teljes tilalmát. Ám a szülők többsége nem ismeri ezt a jogszabályt."
Igaz, hogy az első 2 pofont az apádtól kaptad, de a harmadikat az élettől fogod kapni és az nem csak egy piros nyomot hagy az arcodon, hanem egy életed végégig csicskává teszt. De hajrá, állj csak sorba a harmadik pofonért is :)
Én a helyedben LOGIKUSAN megpróbálnám átgondolni, hogy kiket is akarsz sározni. Tudod a kutya sem piszkít oda, ahonnan eszik. És te APÁD pénzéből eszel.
Nyilvánvaló, hogy apád is nagyot hibázott, hogy idáig fajulhattak a dolgok, de a szüleid sem mindenhatók, elképzelhető(szinte biztos), hogy rossz társaságba keveredtél! Ez ellen szinte tehetetlenek a szülők.
DE ha te inkább az ilyen libsilopbsi, mindentudó, jogszakértő weboldalakra és tanácsokra akarsz inkább hallgatni, hát lelked rajta, tedd úgy. De csak hogy tudd: ez a mentalitás a való világban nem működik.
Csakhogy az életet nem tudod majd feljelenteni, senki sem fogja megsimogatni a bucikádat ha korgó pocival fogsz nyugovóra térni a csöves haverokkal összebújva a híd alatt éjszakánként.
Az igazi élet egy kíméletlen világ és jelen pillanatban csak és kizárólag a CSALÁDOD véd meg tőle, javarészt az APÁD (ugyanis egy családban általában a férfi a fő kenyérkereső).
Sok sikert a továbbiakhoz, bárhogy is döntesz! :)
"Én az ilyen kölköt úgy elverném, hogy maga alá szarna, hugyozna."
na ezért már mennél a börtönbe.... és ti mind remélem ha lesz gyereketek és azt teszitek amit velem apám, majd feljelent ő is titeket és fizethettek!
Ebből is tudni hogy milyen szükség van emberjogi mozgalmakra, sok erőszakos vadbarom abban éli ki magát hogy gyengébbeket ver,
sajnos a férfiak többségénél elfogadott ez, verik a feleségüket, aztán mikor jön értük a rendőrség be vannak szarva, akkor már nem olyan bátrak. Ez ellen küzdeni kell, mert még mindig nagy sötétség van a fejekben, mek kell érteni az ilyenekkewl hogy nem tolerálható amit tesznek, és ha nem értik meg majd megértetjük velük. Néhány hónap a sitten kijózanító hatással lehet rájuk.
"úgy örülök hogy végre van egy normális válaszoló is. komolyan. annyira depis ami ezen az oldalon megy :( komolyan még pártolják is az erőszakot..."
Nem, nem pártoljuk az erőszakot. Csak tudod ha beszólsz az apádnak, hogy "bmeg te hülye kcsög!", akkor sanszos, hogy elszakadt nála a cérna és lenyomott egy sallert.
Nyilvánvaló, hogy ez az első pofon, amit életedben kaptál, mert fenemód fel vagy háborodva. 16 éves korodig csak a seggedet nyalták, MERT NEKED EZ JÁR, most meg valaki megpróbált helyrezökkenteni egy pofonnal. Hát ez gyalázatos!!!
De tudod mit, jelentsd fel bátran! Legyél kemény gyerek, hazudj be mindent a gyámügynek! Akkor majd megkapod a harmadik pofont (az élettől, mert ennek következményei lesznek, remélem a gyámügy nem hajt el azonnal a sunyiba - mert netán rájönnek, hogy összevissza hazudozol, és a szüleid fülébe jut a dolog), de azt tövig be fogod szívni barátocskám és teljes mértékben meg is fogod érdemelni!
Igazán kemény akkor lennél, ha kiálltál volna AKKOR az apád elé és azt mondtad volna, hogy tessék, mit akartál ezzel elérni, adj még egy pofont, verd bele a fejem a falba, hiszen ilyen erős vagy, oldd meg a problémáidat így.
Képzeld, amikor én kaptam pofont ezt tettem (kb ilyen idősen mint te). Az volt az utolsó pofon, amit kaptam, mert apám elszégyellte magát.
És tudod én nem azért kaptam, mert tiszteletlenül beszéltem, hanem azért, mert hibáztam.
Nem mondom, hogy a verés megoldás bármire is, nem, egyáltalán nem az. Az erőszak semmire sem megoldás. De Te nem ok nélkül kaptad, és egészen eddig mindent a segged alá tettek szó nélkül.
Tudod, barátom, szállj egy kicsit magadba. Nincs mindenkinek saját számítógépe, meg nyomtatója, van akinek még pendrive-ja sem. De sebaj, hamarosan megtudod Te is, hogy milyen ez az érzés!
Ez a módszer, hogy utólag bemószerolod apádat egy állami szervnél, megfelelően minősít téged, az, hogy ez számodra negatív következményekkel fog járni, szinte 100% az esélye. Ha tökös gyerek lettél volna, ott helyben megmondod neki, hogy veréssel semmit sem ér el. Így szimplán csak egy csáva kis puhap*cs vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!