Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apám megpofozott és látszik a...

Apám megpofozott és látszik a nyoma.2x ütött meg mert tiszteletlen voltam. Hova lehet menni feljelenteni? Holnapig biztos megmarad a nyoma és szeretnék minél gyorsabban látleletet vetetni!

Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 19:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/162 anonim ***** válasza:
79%

Mekkora egy gyökér vagy te ba*d meg.

Akkor tessék, itt egy normális válasz.Menj be a rendőrségre, vetess látleletet a pofonról, majd jelentsd fel apádat, börtönözzék be a szemét ge*it, amiért megütött téged.

Aztán tartsd fenn a házat ahol laksz, járj el dolgozni, vedd át apád szerepét.Csináld.

2016. máj. 1. 20:36
 12/162 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Kérdező!

Mielőtt feljelentést teszel, tedd fel magadnak a kérdést, hogy jogos volt-e a pofon? Hiszen Te magad mondtad, hogy tiszteletlen voltál! Miért voltál tiszteletlen?

De vigyük tovább a szituációt: tegyük fel, hogy egy olyan világban élünk, ahol minden lázadó tini feljelentgetné az apját egy atyai pofon után, és rögtön börtönbe is csuknák ezeket az apákat.

Gondolkoztál rajta, hogy ki keresné meg a pénzt a kajádra? Hogy mi lenne, ha kiesne egy kenyérkereső a családból? Tudod, a kaja nem csak úgy terem a hűtőbe, hanem a kedves szüleid bizony keményen megdolgoznak érte... És talán ezért legalább egy kis tisztelet járna nekik...

Hogy mi lenne ezután anyukáddal, netán a testvéreddel (ha van)? Mi lenne veled? Nem hogy netre nem lenne pénz, még kajára sem jutna... Látszik, hogy halvány lila fingod sincs az életről!

Amíg otthon vagy és ők gondoskodnak rólad, az a minimum, hogy az ő szabályaik szerint játszol és tiszteled őket! Már megbocsáss, de a reakciód alapján teljesen jogos volt a pofon!

De hogy a kérdésre is válaszoljak: esélytelen a feljelentési szándékod, hacsak apád nem egy alkoholista szar alak, aki minden nap részeg és ha hazaér a kocsmából, körbeveri a családot. Ilyenkor a család maradék része jó eséllyel melléd állna és akkor már lenne jogalapod feljelentgetni. De erről szó sem volt a kérdésben.

2016. máj. 1. 20:37
 13/162 A kérdező kommentje:

tanulj meg szöveget értelmezni, mert csak a kínzást olvastad el, de a többit nem. a testi fenyítéses rész erre is érvényes, hiába nem tetszik. mind egy látom nekem kell elintéznem egyedül. nagyon remélem hogy a gyámügyön - mert oda megyek végül legalább egyik netes csávó megmondta- segítőkészebbek lesznek nálatok. már tudom is hova kell mennem. le vagytok ejtve. holnap azért beszámolok hogy MÁS HASONLÓ HELYZETBEN LÉVŐ EMBER HA KELL TUDJA HOGYAN ÉS HOVA!!!!!

viszlát.

2016. máj. 1. 20:38
 14/162 A kérdező kommentje:

"esélytelen a feljelentési szándékod,".

olvasd el a törvényt amit linkeltem, ráadásul felvettem webcammal a másodikat direkt hogy legyen mit megmutatni. nm esélytelen. csak fáj neked h ki merek állni magamért... csak érteném miért...

2016. máj. 1. 20:40
 15/162 anonim ***** válasza:
4%
éS te beis fogsz járni bíroságra faxkalap? halj éhen!
2016. máj. 1. 20:42
 16/162 anonim ***** válasza:
12%
másik,te is törvényt szegtél,mert engedélye nélkül nem nagyon csinálhatsz róla képet/videót
2016. máj. 1. 20:43
 17/162 A kérdező kommentje:
igen be fogok járni. utolsó, no comment. 16 évesen szerintem több eszem van mint neked... szégyen.
2016. máj. 1. 20:44
 18/162 A kérdező kommentje:
13 órátol van fogadás a gyámnál, szal iskola helyett oda megyek holnap. köszönöm a semmit. már csak azért írom ezt le, hogy kapjanak a rosszakarók agyfaxt...
2016. máj. 1. 20:45
 19/162 anonim ***** válasza:
0%
rendben,de ne sírj,ha éhen haltok. Teis törvényt szegtél,hogy levideóztad apukád,de erről nem kell beszélni,tudom.
2016. máj. 1. 20:48
 20/162 anonim ***** válasza:
71%

Hogyan bizonyítod, hogy apád pofozott meg? Mások látták a családból? Szerintük is igazságtalan volt? Ha igen, miért nem mentek el együtt feljelentést tenni? Ha nem, akkor meg szerinted nem fognak kiröhögni a rendőrségen úgy alapjáraton, mert kaptál egy pofont?

Gondolod, hogy apádat börtönbe csuknák egy atyai pofon miatt??? Azt biztosra veheted, hogy NEM csukják le, és ezután ugyanúgy vele kell élned, annak tudatában, hogy TE feljelentetted ŐT, aki eltart és aggódik érted. Tudod mi lesz ennek a vége...?

Nem lenne értelmesebb dolog megbeszélni? Vagy bevonni az egész családot és közösen beszélni a dologról, ha ennyire neked van igazad? Vagy netán NEM neked van igazad? Ha apád terror alatt tartja a családot, akkor tudnak valamit tenni érted, egyéb esetben csak mélyíted a konfliktust kettőtök között, amiből végül TE fogsz VESZTESEN kikerülni, ezt biztosra veheted...

2016. máj. 1. 20:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!