Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Apám megpofozott és látszik a...

Apám megpofozott és látszik a nyoma.2x ütött meg mert tiszteletlen voltam. Hova lehet menni feljelenteni? Holnapig biztos megmarad a nyoma és szeretnék minél gyorsabban látleletet vetetni!

Figyelt kérdés
2016. máj. 1. 19:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/162 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, nem kértem a tanácsod. már pendrivera mentettem a cuccot és a törvényt is kinyomattam és tudom hova kell mennem és meg fogom mondani hogy rettegek haza menni mert félek hogy emiatt meg fog verni. e fogom játszani a felvételt és oda is adom. azt mondják a chat.hu-n h jobb ha a gyámhivatal indítja az eljárást.
2016. máj. 1. 21:04
 32/162 anonim ***** válasza:
94%

"Az új Ptk 2:48. § [A képmáshoz és a hangfelvételhez való jog] úgy rendelkezik, hogy

Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges.[1]"

szerintem itt már elbuktad.

2016. máj. 1. 21:05
 33/162 A kérdező kommentje:
teljesen mind 1 , jelentsen fel, sztem ez lesz a leg kisebb gondja.
2016. máj. 1. 21:06
 34/162 anonim ***** válasza:
95%

Szóval az is rajta lesz a felvételen, hogy beszólsz apádnak valami csúnyát (mégis pontosan mi volt ez, ha szabad érdeklődni)? :)

Hidd el, nem fogsz semmit sem elérni ezzel, csak rontasz a helyzeten, ha a szüleid megtudják, hogy feljelentetted apádat. Az egyedüli lehetséges pozitív út az, ha lenyeled a békát, bocsánatot kérsz csak úgy magadtól és nem szólsz be apádnak. Egy szaros mondat az egész. Lenyeled és kész. Sokat fogsz még nyelni az életben, ennél durvább dolgokat is, hidd el...

Aztán ha elviselhetetlen a helyzet, akkor 18 évesen oda mész ahová akarsz, ugyanis nagykorú leszel. De ha szeretnél tovább tanulni és normális állást szerezni, akkor javaslom, hogy ápolj jó kapcsolatot a szüleiddel.

Ennyi. És tényleg mindezt csak jóindulatból írom, nem azért, hogy kifigurázzalak.

De a Te életed, úgy baxod el ahogy akarod, most éppen válaszúthoz érkeztél.

2016. máj. 1. 21:08
 35/162 A kérdező kommentje:
j. most már kiv vagyok miért baxom el.... rajta lesz a gyámhivatal, sőt, ok börtönt nem kap, de biztos egy jó kemény pénzbírságot kap majd, megbüntetik és soha többé nem mer majd hozzám érni. ez miért baj??? ezzel miért baxom el az életemet? kapja meg a büntetését.
2016. máj. 1. 21:10
 36/162 anonim ***** válasza:
96%

A körzeti orvoshoz menj első körben. Rémlik, hogy láttam kifüggesztve árlistán mikor az alkalmassági csináltattam, hogy látlelet x ft. Saját magad is csinálhatsz erős fényben fényképeket.

De ha tiszteletlen akarsz maradni inkább szakítsd meg a kapcsolatotokat, minek idegesíteni a szüleidet. Egyébként sem kap súlyos büntetést két pofonért.

2016. máj. 1. 21:13
 37/162 A kérdező kommentje:

"A körzeti orvoshoz menj első körben. Rémlik, hogy láttam kifüggesztve árlistán mikor az alkalmassági csináltattam, hogy látlelet x ft. Saját magad is csinálhatsz erős fényben fényképeket.

De ha tiszteletlen akarsz maradni inkább szakítsd meg a kapcsolatotokat, minek idegesíteni a szüleidet. Egyébként sem kap súlyos büntetést két pofonért."

oksa. lehet akkor oda megyek először reggel és utána a gyámügyre és ez jó ötlet, le fotózom az arcom mert még mindig piros... tudom hogy nem kap súlyos bünetést, de a gyámhivatal rajta lesz és a pénzbirság amit kap majd rá fogja ébreszteni hogy ezt NEM CSINÁLHATJA ÉS HA CSINÁLJA KAP NAGYOBBAT. ennyi. megnevelem fateromat :D

2016. máj. 1. 21:15
 38/162 anonim ***** válasza:
27%

Régen a tanár is megüthetett.

Ez nem fenyítés, hanem nevelés.

2016. máj. 1. 21:15
 39/162 A kérdező kommentje:

"Ez nem fenyítés, hanem nevelés."

tévedsz... és fogalom zavarod van.

2016. máj. 1. 21:16
 40/162 anonim ***** válasza:
61%
Bammeg,ez a gyerek olyan hülye. :DDD Tőlem is kaphatna pár pofont, Körmendről felmegyek Pestre,kapsz tőlem még 4-et.
2016. máj. 1. 21:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!