Én ilyen esetben a bírót küldeném a börtönbe. Ti mit gondoltok?
Szóval én ezt az ítéletet nagyon súlyosnak tartom....elárulom én is ugyanezt csinálom, csak nem Szegeden hanem Pécsett, és engem egyetlen bíróság se ítélt el.
Miért nem a tolvajokat, meg a sikkasztókat, meg úgy az igazán kemény bűnözőket üldözik?? Miért a szerelmeseket??
"Szerintem ez egy troll kérdés, de mégis...
"akiért bármit megtennék"
A bármiben a békén hagyás nem opció?"
Nem troll kérdés, az a baj kiforgatják egyesek a szavaim.
"Ezt azért inkább neki kell eldöntenie és úgy tűnik el is döntötte."
Rosszul döntött, szeretném ha döntését megváltoztatná.
#37 vagyok
Akkor kezdjük elölről: NEM masírozunk csak úgy be más magánéletébe, csak akkor ha engedélyt adnak rá... és még akkor sem lépünk át bizonyos határokat, még ha a legjobb barátról is van szó.
Egyszer, egyetlen egyszer kell csak rákérdezni. Ha azt mondja hogy nem, vagy nem válaszol akkor az azt jelenti hogy nem. Lehet hogy rosszul esik, pláne ha nem válaszol, tudom milyen, én is megjártam párszor. De b*sszus, férfi vagy, vagy próbálsz lenni. Szépen talpra állsz és a világ ugyanúgy megy tovább. Ha más nem, akkor előbb-utóbb úgy is lesz egy másik lány.
Ha egy lány visszautasít, de te mindenféleképpen össze akarsz vele jönni, akkor tudod hogy mi a legjobb amit tehetsz? Próbálsz a közelébe maradni de úgy, hogy nem foglalkozol vele. Ha valamit szeretne, akkor úgy is megtalál. Vagy pedig néha-napján te keresed meg konkrét (nem, nem ilyen gagyi beszélgetésindító marhaságra gondolok) dolgokkal. Így legalább van egy minimális esélye annak, hogy egy kis ismerkedés után mégis csak fordul a kocka. Ha még így sem hajlandó veled kommunikálni, akkor vagy az első benyomás volt ilyen rossz, vagy egyszerűen semmit sem lát benned a lány, esetleg kifejezetten taszító vagy a számára.
De az, hogy nekiállsz üzenetekkel bombázni, az ismerősein át zaklatod, ne adj' isten még követed is, mindezt az akarata ellenére, azzal te semmi mást nem csinálsz csak azt, hogy egy életre elkaszálod magadat a lány előtt és még azt a minimális esélyt is el fogod veszíteni (már ha eddig volt) arra, hogy összejöjjetek.
Újra megkérdezem, mert nem válaszoltál.
Ha mindent megtennél érte, akkor miért nem hagyod békén? A mindenben az miért nincs benn?
Ha megtapasztalnád hogy - milyen nyomasztó érzés amikor valaki a szerelmét akarja bizonygatni neked és ott van a nyomodban te pedig egyáltalán nem vagy rá kíváncsi! És amikor azt hiszi hogy örülsz a szívecskés k..vaszerelmes leveleknek meg a rózsáknak meg a mindennek amiket bedobál közben pedig eleged van. Amikor azt hiszi hogy te is szerelmes vagy belé és ezt próbálja beléd beszélni közben pedig te már egyenesen irtózol az illetőtől. Amikor közlöd vele hogy nem akarod látni mert tegyük fel más van az életedben, ennek ellenére ő mégis becsenget vagy hív van ír. Amikor közlöd vele hogy ZAVAR hogy ezt csinálja DE Ő NEM FOGJA FEL! és még ígyis azt hiszi hogy te örülsz ennek hiszen valaki szeret-na ha ezt megtapasztalnád akkor tudnád, hogy ez VALÓBAN ZAKLATÁS és ha többször elmagyarázzák neki hogy NE tegye ezt mert ezzel az állítólagos szerelmét csak KIKÉSZÍTI, és tényleg nem fogja fel, akkor valóban pszichés baj van. A ZAKLATÁS igenis BŰN. Amit ha valaki nem fog fel akkor meg kell értetni vele a tetteinek a súlyát. Nem értem ha valaki állítólag SZERETI a másikat, miért nem képes ELFOGADNI annak a döntését, és ezzel együtt élni. Miért akarja valaki BELEMAGYARÁZNI a másikba hogy de hiszen te még szeretsz?
Sajnos volt ilyenben részem, és az ilyen emberek agyában valami nem oké. bár én inkább pszichiátriára küldeném mint börtönbe. hiszen társadalomban, közösségben élünk, és meg kell tanulnia az indulatait, érzéseit viszonyait kezelni más embertársakkal szemben, anélkül hogy ártana másoknak. Mert ha a fent említett dolog történik, akkor igenis az ilyen ember árt valakinek, zavarja az életét, negatív irányban befolyásolja a hülyeségeivel az érintett mindennapjait, ami nem egészséges. Nem azért élünk hogy ártsunk másoknak. Ha valaki szeretek segítek neki (meg alapvetően az embereknek) nem pedig megkeserítem az életét. tehát az ilyen ember BETEG.
"tehát az ilyen ember BETEG."
Egy biztos, te meg kegyetlen vagy, és remélem ilyen kegyetlenül fognak veled az életbe bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!