Én ilyen esetben a bírót küldeném a börtönbe. Ti mit gondoltok?
Szóval én ezt az ítéletet nagyon súlyosnak tartom....elárulom én is ugyanezt csinálom, csak nem Szegeden hanem Pécsett, és engem egyetlen bíróság se ítélt el.
Miért nem a tolvajokat, meg a sikkasztókat, meg úgy az igazán kemény bűnözőket üldözik?? Miért a szerelmeseket??
Amint látod senkit nem érdekel a bajod.
Attól, hogy te pszichésen gyenge vagy és nem tudod kezelni a szerelmedet, attól még nincs jogod más életét tönkretenni zaklatással.
Meg is érdemli mindegyik az ilyen büntetést.
A tolvaj meg kétszer ennyit kapjon, de zaklatásnál is ez legyen a minimum.
"Hát igen ettől aztán biztos jobban teljest Magyarország."
Nekünk jobban, nem is a te érdekedet kell, hogy szolgálja.
"Amint látod senkit nem érdekel a bajod. "
HAHAHA te aztán ebbe ne legyél ilyen biztos! Az én esetembe annak a csajszinak akibe én vagyok szerelmes barátai sincsenek, egész nap a tabletjét nyomkodja és játszik rajta. Míg mások a környezetébe beszélgetnek csoportosan, ő mindig egyedül van. Nem tudom ez miért jó neki.... Rajtam kívül mindenki utálja, mert mások elmondása szerint egy tirpák. A volt barátnője is, amíg még a barátnője volt, megerősítette, hogy csak jól járna velem, én legalább megvédeném őt, és még pénzem is van (de arra tudom nem alapozhatok, a szerelem nem a pénzről szól), szeretném őt mindent megadnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!