Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Én ilyen esetben a bírót...

Én ilyen esetben a bírót küldeném a börtönbe. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval én ezt az ítéletet nagyon súlyosnak tartom....elárulom én is ugyanezt csinálom, csak nem Szegeden hanem Pécsett, és engem egyetlen bíróság se ítélt el.

Miért nem a tolvajokat, meg a sikkasztókat, meg úgy az igazán kemény bűnözőket üldözik?? Miért a szerelmeseket??

2016. márc. 6. 21:39
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
78%
a szerelmes és a zaklató között elég nagy a különbség. a zaklatók pszichopaták, akik miatt az ember nem érzi magát biztonságban. kár hogy csak ennyit kapott, de ebből majd tanul. Remélem majd jól megzaklatják a börtönben análisan.
2016. márc. 6. 21:46
 2/51 anonim válasza:
96%
Ugyanezt csinálod? Remélem téged is odaküldenek.
2016. márc. 6. 21:47
 3/51 A kérdező kommentje:
Szerelmes volt, és kész, szerintem meg a bírót kéne a börtönbe küldeni ezért.
2016. márc. 6. 21:48
 4/51 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem szerelmes, hanem zaklatás, és a bíró még enyhßen itélt.

Én nöként az ilyeneket életük vegéig bezárnám, mert aki nem tudja elfogadni, hogy nem akar egy nö velük lenni, az nem normális.

2016. márc. 6. 21:50
 5/51 anonim ***** válasza:
0%
Én pesten csináltam ezt, a lány majdnem megszivatott engem is...
2016. márc. 6. 21:53
 6/51 anonim ***** válasza:
97%

"Szerelmes volt, és kész, szerintem meg a bírót kéne a börtönbe küldeni ezért."

Nem tudom mit szólnál hozzá, ha más meg beléd lenne szerelmes, mondjuk egy két méteres néger faszi és ennek okán jól s.e.g.g.b.e tetoválna?

A szerelembe esés nem ok, nem jog arra, hogy más életét megkeserítse bárki. Az a másik fele, nem tudom, hogy hiheti valaki, hogy szerelmes abba, akinek az életét megkeseríti?

2016. márc. 6. 21:54
 7/51 A kérdező kommentje:
Jó rendben az meg OK, hogy nem akar a felesége lenni, elkönyvelem, de a barátja a nő igazán lehetne, szerintem ez nem túl nagy kérés.
2016. márc. 6. 21:56
 8/51 A kérdező kommentje:
De persze csak mint "barát"
2016. márc. 6. 21:57
 9/51 anonim ***** válasza:
97%

Pár hónap csak és nem is jogerős.Ennél jobban is megbüntethetnék, bár inkább pszichiátriai kényszer kezelés kellene az ilyen elmebetegnek.Ép eszű ember ilyet nem csinál!Herótom van az ilyen alakoktól, akik közösségi oldalon meg akárhol nyomoznak a kiszemeltjük után pofátlanul és nem érti meg, ha nem kell! hát ezek után nekem sem kéne!Az ilyen tipusokkal csak a baj van.Ha a szerencsétlen nő szóba áll vele, az életben nem vakarja le magáról!Ennek köze nincs a szerelemhez!

Meg tudom érteni, mert volt egy pasi, aki valahogy a keresztnevem és a társkeresős fényképem alapján kinyomozta a fészbukomat és bejelölt ismerősnek!Pedig nem is az a fotóm volt látható, ami társkeresőn, de valahogy megtalált!Na ott lett elegem...

2016. márc. 6. 21:57
 10/51 anonim ***** válasza:
97%
A bíró az ügyész és az ügyvéd állításai szerint dönt a törvények értelmezése mellett. Mivel volt már érvényben lévő felfüggesztettje a zakltaónak, ezért a törvény szerint jóval súlyosabb a büntetés. A fogház egyébként az enyhébb fokozat. Szóval panasza nem lehet a bűnözőnek, ennyit legalább megérdemelt. A "szerelmes" kifogás abszurd. Egyébként ha szerinted nem jogos a döntés és "a bírót küldenéd börtönbe", akkor jelentsd fel, de előtte gyűjts a perköltségre, aut javaslpm.
2016. márc. 6. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!