Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Börtönbe kerülhet ezért a...

Börtönbe kerülhet ezért a testvérem?

Figyelt kérdés

Délután csúnyán összevesztünk, mert nem akartam aláírni egy papírt, és olyanokat mondott rám, hogy megpofoztam, mire ő is adott nekem kettőt, amitől elestem, és oda dugta elém a papírt, ordított velem, hogy írjam alá, közben majd eltörte a csuklómat, de csak nem írtam alá, erre ő meg eldobta a papírt, és fojtogatni kezdett. Nem tudtam sehogy szabadulni, úgyhogy tudom nem szép dolog, de tökön rúgtam teljes erőmből, befutottam a fürdőbe, bezártam az ajtót, és hívtam a rendőröket. Nem tudtam mit csinálni, annyira féltem, hogy bántani fog, remegett mindenem, a telefon is majdnem kiesett a kezemből. És mondta, ha most börtönbe kerül, azért én leszek a hibás, és hogy tartozom neki, amiért két éven keresztül ő tartott el, miután az anyánk elhagyott minket, és ha ő nem lett volna, az utcára kerültem volna. Úgyhogy, mikor kiértek a rendőrök, ő csak annyit mondott, hogy egy pofon volt, amitől elestem. És én is ezt mondtam, a fojtogatást nem. De neki egy év felfüggesztettje van, bevitték a rendőrök, de semmi többet nem tudok azóta róla. Azt szeretném kérdezni, kerülhet ezért börtönbe? Vagy vissza tudom vonni, mintha ki se hívtam volna őket?

L/20

2016. febr. 13. 20:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Remélem börtönbe kerül. A rendőröknek meg szép nyugodtan elmondhatod, hogy a testvéred egy pszichopata, zárják rács mögé mihamarabb.
2016. febr. 13. 20:54
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért akarod, hogy ne kerüljön börtönbe, hogy "eltartson" még? Pedig megérdemli.
2016. febr. 13. 21:48
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

"bevitték a rendőrök, de semmi többet nem tudok azóta róla."

- Lehetséges, hogy más ügyben is sáros, vagy éppen gyanús lett egy ügyben - és most hallgatják ki. Ilyen emberről elképzelhető.

"Vagy vissza tudom vonni, mintha ki se hívtam volna őket?"

- Inkább tedd össze két kezedet, hogy még több évet maradjon ott, és az idő alatt elmenekülsz. Vagy szeretnél még kéz-, és lábtörést is? Esetleg véletlen túl sokáig fojtogatna és akkor annyi. Ha még így is szeretnéd, akkor mazochista vagy.

2016. febr. 13. 21:51
 4/31 A kérdező kommentje:
#2 Már nem ő tart el, van munkám.
2016. febr. 13. 22:04
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez tőled függ. Könnyű testi sértés magánvádas eljárás, így ha teszel magánindítványt, akkor a felfüggesztett szabadságvesztést valószínűleg végrehajtják.

Ezt talán el is mondják, mikor behívnak, hogy megtedd a vallomásodat.

Amúgy azóta már rég szabadon van, csupán azért vitték be, hogy lenyugodjon, esetleg vallomást tegyen. De különösebben nem fognak vele foglalkozni, mivel ez nem közvádas.

2016. febr. 14. 00:49
 6/31 A kérdező kommentje:
Szóval akkor visszavonhatom, és olyan lesz, mintha nem is történt volna semmi? Köszönöm a válaszokat.
2016. febr. 14. 13:49
 7/31 anonim ***** válasza:

# 6/6 Időpont ma 13:49

Hát, ha vagy olyan hülye, hogy megteszed...

2016. febr. 14. 14:06
 8/31 A kérdező kommentje:
Félek nagyobb baj lenne ha nem tenném...
2016. febr. 14. 14:18
 9/31 anonim ***** válasza:
Inkább valld be, hogy még fojtogatott is téged. Jobb, hogyha rács mögött marad és nem öl meg téged.
2016. febr. 14. 15:09
 10/31 A kérdező kommentje:
De ha kijön, nagyon dühös lesz rám, és én tudom milyen az, mikor nagyon dühös, épp ezért jobb a kedvében járni. De még egyszer köszönöm a válaszokat, és segítséget mindenkinek!
2016. febr. 14. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!