Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Börtönbe kerülhet ezért a...

Börtönbe kerülhet ezért a testvérem?

Figyelt kérdés

Délután csúnyán összevesztünk, mert nem akartam aláírni egy papírt, és olyanokat mondott rám, hogy megpofoztam, mire ő is adott nekem kettőt, amitől elestem, és oda dugta elém a papírt, ordított velem, hogy írjam alá, közben majd eltörte a csuklómat, de csak nem írtam alá, erre ő meg eldobta a papírt, és fojtogatni kezdett. Nem tudtam sehogy szabadulni, úgyhogy tudom nem szép dolog, de tökön rúgtam teljes erőmből, befutottam a fürdőbe, bezártam az ajtót, és hívtam a rendőröket. Nem tudtam mit csinálni, annyira féltem, hogy bántani fog, remegett mindenem, a telefon is majdnem kiesett a kezemből. És mondta, ha most börtönbe kerül, azért én leszek a hibás, és hogy tartozom neki, amiért két éven keresztül ő tartott el, miután az anyánk elhagyott minket, és ha ő nem lett volna, az utcára kerültem volna. Úgyhogy, mikor kiértek a rendőrök, ő csak annyit mondott, hogy egy pofon volt, amitől elestem. És én is ezt mondtam, a fojtogatást nem. De neki egy év felfüggesztettje van, bevitték a rendőrök, de semmi többet nem tudok azóta róla. Azt szeretném kérdezni, kerülhet ezért börtönbe? Vagy vissza tudom vonni, mintha ki se hívtam volna őket?

L/20

2016. febr. 13. 20:36
1 2 3 4
 31/31 Zeusz105 válasza:

Szia! Nem tudom, hogy hova valósi vagy! De komolyan mondom, hogy nem vagy eszednél. Sajnálom, ami veled történt, de butaságot csináltál! Ha ennyire hely kell, tudok neked adni, Szolnok megyében lakom. Nem kell fizetned addig amíg nem kapsz melót valahol. ÉS HA MEG IS TALÁL TÉGED SENKI NEM FOGJA HAGYNI HOGY HOZZÁD NYÚLJON. Mert ha be is törne ide, csak ő baszna rá. Ha van egy kis eszed, akkor írj!

Dávid vagyok egyébként. Ha nem akarod hullazsákba végezni, akkor csinálj valamit. A tesód őrült! Már bocsi. Nekem is vannak kitöréseim, még se bántottam soha senkit!

Vagy ha esetleg inkább győr könyéki vagy, akkor ismerek egy tök normális Győri srácot, szintén 20 éves és talán tudna segíteni.

2016. márc. 29. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!