Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Börtönbe kerülhet ezért a...

Börtönbe kerülhet ezért a testvérem?

Figyelt kérdés

Délután csúnyán összevesztünk, mert nem akartam aláírni egy papírt, és olyanokat mondott rám, hogy megpofoztam, mire ő is adott nekem kettőt, amitől elestem, és oda dugta elém a papírt, ordított velem, hogy írjam alá, közben majd eltörte a csuklómat, de csak nem írtam alá, erre ő meg eldobta a papírt, és fojtogatni kezdett. Nem tudtam sehogy szabadulni, úgyhogy tudom nem szép dolog, de tökön rúgtam teljes erőmből, befutottam a fürdőbe, bezártam az ajtót, és hívtam a rendőröket. Nem tudtam mit csinálni, annyira féltem, hogy bántani fog, remegett mindenem, a telefon is majdnem kiesett a kezemből. És mondta, ha most börtönbe kerül, azért én leszek a hibás, és hogy tartozom neki, amiért két éven keresztül ő tartott el, miután az anyánk elhagyott minket, és ha ő nem lett volna, az utcára kerültem volna. Úgyhogy, mikor kiértek a rendőrök, ő csak annyit mondott, hogy egy pofon volt, amitől elestem. És én is ezt mondtam, a fojtogatást nem. De neki egy év felfüggesztettje van, bevitték a rendőrök, de semmi többet nem tudok azóta róla. Azt szeretném kérdezni, kerülhet ezért börtönbe? Vagy vissza tudom vonni, mintha ki se hívtam volna őket?

L/20

2016. febr. 13. 20:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Kérjél távoltartási végzést.
2016. febr. 14. 15:20
 12/31 anonim ***** válasza:

# 10/10 Időpont ma 15:19

Mire kijön, te árkon-bokron legyél túl. Legközelebb azzal idegesíted fel, hogy elsózod a levest...

2016. febr. 14. 15:21
 13/31 A kérdező kommentje:
És ugyan hova tudnék menni? A munkám ideköt, máshol ezzel a szakmával nem tudnék elhelyezkedni, és különben is ha akar, megtalál.
2016. febr. 14. 15:26
 14/31 anonim ***** válasza:
Hova? Külföldre, megtanulsz egy nyelvet (az is elég, ha meg tudod kérdezni, hogy mennyi az idő, majd ott megtanulod jobban) és kimész.
2016. febr. 14. 15:30
 15/31 A kérdező kommentje:
Angolul elég jól beszélek, de olyan messzire nem mernék kimenni. Azt se tudnám mihez kezdjek egy idegen helyen, soha életemben nem voltam külföldön. meg máshol szerintem nem is nagyon tudnék elhelyezkedni a szakmámmal.
2016. febr. 14. 18:42
 16/31 anonim ***** válasza:

# 15/15 Időpont ma 18:42

Én azért inkább megpróbálnám, mint egy ilyen agresszív barom mellett éljek. Tudod jól te is, hogy nem változik meg, és marad a konstans félelemben élés mellette. Jobb lesz az?

2016. febr. 14. 18:48
 17/31 A kérdező kommentje:
Életem végéig én sem akarok mellette maradni, ha el tudnék költözni jobb lenne, de addig se akarom magamra haragítani, ha nem muszáj. Már a papírt alá is írtam, ki is raktam neki, meg a kedvenc kajáját főztem, hátha akkor nem lesz annyira mérges, ha majd hazajön, ha egyáltalán hazajön, mert azóta nem hallottam róla, a telefonja meg itthon van.
2016. febr. 14. 18:57
 18/31 anonim ***** válasza:
Tépd össze a papírt (azt a részt, amelyen az aláírásod van, azt tedd víz alá, és morzsold szét) és edd meg a kaját, majd menj el egy közeli baráthoz, akinek elmondod a szitut.
2016. febr. 14. 19:03
 19/31 A kérdező kommentje:
Utánam jönne, volt már rá példa. Mást pedig nem akarok belekeverni ebbe.
2016. febr. 14. 19:41
 20/31 anonim ***** válasza:
Utánad megy? Akkor hívd fel a rendőrséget, hogy követ és félsz tőle. A menekülésen már most gondolkodj, nézz szét az interneten: külföldi meló, külföldi albérlet, stb.
2016. febr. 14. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!