Én ilyen esetben a bírót küldeném a börtönbe. Ti mit gondoltok?
Szóval én ezt az ítéletet nagyon súlyosnak tartom....elárulom én is ugyanezt csinálom, csak nem Szegeden hanem Pécsett, és engem egyetlen bíróság se ítélt el.
Miért nem a tolvajokat, meg a sikkasztókat, meg úgy az igazán kemény bűnözőket üldözik?? Miért a szerelmeseket??
"Szerelmes volt, és kész, szerintem meg a bírót kéne a börtönbe küldeni ezért."
Az egy dolog, hogy olyankor hülye lesz az egyén, meg képtelen racionálisan gondolkodni, de ha ennyire elveszti az eszét akkor majd ettől talán megtalálja és helyrebillen a gondolkodása! :D
"Akkor elég tré lehetsz ha egyedül van és szóba sem áll veled:-) "
Hát ezen már én is gondolkodtam, hogy vajon ez az én hibám-e vajon?? Tényleg egyedül van, csak az ilyen okos kütyüket szereti, komolyan mondom a Tabletja lesz a férje. Persze az is lehet én nem csinálok valamit jól.
Tényleg a beteg elméjű zaklatók vonásait mutatod!
Ép ember egy elutasításból megérti hogy nem kell és odébb áll.Ép ember nem olyant szemel ki magának, akit egy tripáknak tart.
A zaklató kipécéz magának direkt olyan valakit, akit gyengének, elhagyottnak gondol, mert másnál nem is merne próbálkozni és miután teletömi a szerencsétlen áldozat fejét olyan abszurd marhaságokkal, hogy majd megvédi és tenyerén hordozza (amiből nem lesz semmi), rátapad mint a kullancs és válogatott módon terrorizálja, ameddig csak lehet.Az a lány nem járna jól veled.Egy érett, értelmes, támogató önbizalommal rendelkező férfi kéne inkább neki ha jót akar magának.
igen, abban egesz biztos lehetsz, hogy valamit nem jol csinalsz.
'de a barátja a nő igazán lehetne, szerintem ez nem túl nagy kérés.'
hulyegyerek, erted mit jelent az, hogy NEM? Te mit szolnal, ha egy 160 kilos, 50+ eves no radgerjedne, es minden nap hivogatna, belenyalna a fuledbe, mer' az szerinte szexi? Te is ugy gondolnad, hogy jaaaaj, biztos olyan egyedul van, hadd nyalogassa a fulemet?
"Ép ember nem olyant szemel ki magának, akit egy tripáknak tart. "
Ezt nem én mondtam, hanem a környezetébe mondták, én még meg is védtem őt, hogy ez nem igaz.
"hogy majd megvédi és tenyerén hordozza (amiből nem lesz semmi)"
Már miért ne lenne igaz, biztos szeretné egy életen át, és biztos mindent megadna neki, ahogy én is.
Az a baj, hogy idióta vagy, és azt hiszed, hogy ez vicc, meg hogy ez normális.
Mikor a privát életteredbe erőszakosan betör egy vadidegen ember, követ téged, messziről figyel, az ismerőseidet faggatja, információkat gyűjt rólad, az egyáltalán nem normális, és nem megbocsájtható, és főleg nem magyarázható ki. Ez BETEGES dolog.
Aki volt már ilyen helyzetben, az tudja jól, mennyire ijesztő ez. Nem léphetsz ki az ajtón nyugodtan, nem mehetsz egyedül sehova, nem nézhetsz ki az ablakodon éjszaka, mert egy vadidegen ember bármikor ott állhat előtted, aki "szerelmes" beléd, és ezért BÁRMIRE képes.
Fel bírod fogni, hogy ez mennyire súlyos dolog?
Egyszer talán neked is lesz gyereked, talán éppen egy kislányod, és talán pont meg fogja találni őt is egy ugyanilyen ember, és tönkreteszi az életét. Kíváncsi leszek, akkor is ilyen lazán fogod e felfogni a zaklatást.
Láttam erről egy filmet.
Egy olyan fiatal nőről szólt, aki csak a karrierjével törődött, és egy biztonsági őrről.
A biztonsági őr úgy döntött, hogy mivel másképp nem meri megszólítani, karácsonykor tesz róla, hogy a parkolóban maradjon és ne tudjon hazamenni, először segítőkész, de amint rájön, hogy a lány mindenféleképp a családjával akarja tölteni a karácsonyt és nem vele, leüti, majd bilincset tesz a lábára és ezzel egy székhez láncolja. Kedvesen vacsorázik vele így, aztán amikor a lány kioldja a bilincset és kiszabadul, viszont a férfi sikeresen elkapja. Aztán bemutatja neki, ahogy az autójával széttrancsírozza azt a férfit, aki a nő főnöke és korábban (részegen) rámászott, így mutatva a nőnek, hogy mennyire szereti. Így megy egyre durvább pontokra, megmutatkozik a férfi őrülete. Amikor a nő elszökik, már gyakorlatilag egy élet-halál harccá alakul. Sajnos nem tudom linkelni a filmet, mert nem tudom a címét, de van benne egy 7-es szám, meg valami raktár/parkoló.
A film egyébként úgy végződik, a nő is szerez 1 kocsit a parkolóból és ő is, és aztán megpróbálják összetörni egymás autóját. Végül, amikor megpróbálja megölni a nőt, a nő hirtelen megbilincseli és a sokkoló segítségével felgyújtja a kifolyt benzint és így élve megmenekül. Na ez egy igazi példa a zaklatásra.
A zaklatás nem csak szerelem. Ennek egy beteges, torzult változata. Az, hogy folyamatosan szerelmes leveket küldözgetnek, este trágár/szexuális tartalommal, annak ellenére, hogy a másik fél ezt nem szeretné. Megjelenik a férfi, aki nem hajlandó lekopni és többször keresi a nőt.
Számold ki, milyen szinten tönkreteszi valaki házasságát, ha naponta szexuális célzatú szerelmes leveket kap. Nem, a zaklatás nem csak szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!