Én ilyen esetben a bírót küldeném a börtönbe. Ti mit gondoltok?
Szóval én ezt az ítéletet nagyon súlyosnak tartom....elárulom én is ugyanezt csinálom, csak nem Szegeden hanem Pécsett, és engem egyetlen bíróság se ítélt el.
Miért nem a tolvajokat, meg a sikkasztókat, meg úgy az igazán kemény bűnözőket üldözik?? Miért a szerelmeseket??
"De ha egyszer nem érez irántad semmit,csak ellenszenvet a jelek szerint,akkor miért erőlködsz?"
Ennyi erővel biztos mindenki iránt ellenszenvet érez.
"Ennyi erővel biztos mindenki iránt ellenszenvet érez."
Bárki iránt azt érez amit akar, ő dolga. Neked ehhez semmi közöd nincs.
"Ennek egy beteges, torzult változata. Az, hogy folyamatosan szerelmes leveket küldözgetnek, este trágár/szexuális tartalommal, annak ellenére, hogy a másik fél ezt nem szeretné."
Se trágár, sem pedig szexuális tartalommal nem szoktam levelet küldözgetni.
"Bárki iránt azt érez amit akar, ő dolga. Neked ehhez semmi közöd nincs."
Szerintem meg nagyon is van hozzá közöm, egykor barátok voltunk.
Kérdező, látom nálad nagyon elmentek otthonról. Te mit szólnál hozzá ha egy 150 kilós ex ndk-s úszóasszony szállna így rád? Mindig írogatna neked. Követne az utcán. SMS-ekkel bombáz. Az ismerőseidet faggatja az elérhetőségeidről. Tehát csak úgy berobbanna a magánéletedbe és hiába mondod neki hogy "nem, hagyjál békén" ő csak azért is folytatja.
Ha egy ember azt mondja hogy nem akar beengedni magánéletébe akkor az azt jelenti hogy nem gázolhatsz csak úgy be a magánéletébe. Ha mégis, akkor karhatalmi erők segítségével fognak onnan eltávolítani és figyelmeztetni. Ha másodszor is megjátszod, akkor beraknak egy kicsit a hűvösbe, had valljanak neked "szerelmet" mások is.
... és nem, rohadtul de semmi közöd nincs hozzá. Még a legjobb barátaimmal szemben is van egy határ, amin túl már morogni szoktam.
Cseszheted azt, hogy a tenyeredben hordanád. Lehet hogy nem vagy az esete. Lehet hogy nem jön be neki a beszéded, a mozgásod, a stílusod. Lehet hogy nem tart szépnek, sőt, lehet hogy kifejezetten rondának tart. Lehet hogy pont azért utasít el, mert már a zaklatás határát súrolod a viselkedéseddel. Meg úgy még ezernyi más oka lehet.
Tény és való, hogy egy kis mázlival és bizonyos szintű ismerkedés után valamennyire át lehet hidalni ezeket a gondokat. De sz*rból akkor sem lehet várat csinálni. A problémák pedig ott indulnak, hogy ilyen viselkedéssel soha a büdös életbe nem fogsz normális kapcsolatot építeni.
... és mint férfi tanácsolom neked: szerintem jobban jársz ha abbahagyod ezt a viselkedést. A cikkben szereplő ember még egész jól járt. Általában előbb szokta megelégelni a hölgy egy talpraesett férfi ismerőse az ilyen dolgokat.
"Mivel nem találkozott velem és nem mondta ezt meg, több levelet is írtam. Nagyon sok szenvedést okozott nekem ezzel az aljassággal."
Megértelek. A szerelem tényleg rengeteg szenvedést tud okozni. Igazából én meg csak meg tudnék elégedni, ha egyáltalán újra szóba állna velem a csajszi akiért bármit megtennék (a börtönt azért nem vállalnám be, inkább megszöknék külföldre), és barátok lennénk újra, szerintem ő is jól járna, lenne legalább valakije a szülein kívül aki támogatja.
Szerintem ez egy troll kérdés, de mégis...
"akiért bármit megtennék"
A bármiben a békén hagyás nem opció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!