Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Én ilyen esetben a bírót...

Én ilyen esetben a bírót küldeném a börtönbe. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval én ezt az ítéletet nagyon súlyosnak tartom....elárulom én is ugyanezt csinálom, csak nem Szegeden hanem Pécsett, és engem egyetlen bíróság se ítélt el.

Miért nem a tolvajokat, meg a sikkasztókat, meg úgy az igazán kemény bűnözőket üldözik?? Miért a szerelmeseket??

2016. márc. 6. 21:39
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

"De ha egyszer nem érez irántad semmit,csak ellenszenvet a jelek szerint,akkor miért erőlködsz?"

Ennyi erővel biztos mindenki iránt ellenszenvet érez.

2016. márc. 6. 23:28
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

"Ennyi erővel biztos mindenki iránt ellenszenvet érez."

Bárki iránt azt érez amit akar, ő dolga. Neked ehhez semmi közöd nincs.

2016. márc. 6. 23:31
 33/51 anonim ***** válasza:
Többet is kaphatott volna, a zaklatás is bűncselekmény. Képzeld magad annak a helyébe akinek nincs egy nyugodt perce egy elmebeteg miatt...
2016. márc. 6. 23:31
 34/51 A kérdező kommentje:

"Ennek egy beteges, torzult változata. Az, hogy folyamatosan szerelmes leveket küldözgetnek, este trágár/szexuális tartalommal, annak ellenére, hogy a másik fél ezt nem szeretné."

Se trágár, sem pedig szexuális tartalommal nem szoktam levelet küldözgetni.

2016. márc. 6. 23:32
 35/51 A kérdező kommentje:

"Bárki iránt azt érez amit akar, ő dolga. Neked ehhez semmi közöd nincs."

Szerintem meg nagyon is van hozzá közöm, egykor barátok voltunk.

2016. márc. 6. 23:33
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha egykor barátok voltatok,az még semmire nem jogosít fel. Ha ő egyszer nem akar veled kapcsolatot tartani,vagy elfogadod,vagy előbb-utóbb úgy jársz,mint a belinkelt cikk szereplője.És teljes joggal.Ha őt jobban érdeklik a "kütyük",mint te,vagy egyáltalán a férfiak,az is a magánügye.Megpróbálhatod ráerőltetni magadat,de ha egyszer nem kell neki a társaságod,semmi értelme.
2016. márc. 6. 23:53
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, látom nálad nagyon elmentek otthonról. Te mit szólnál hozzá ha egy 150 kilós ex ndk-s úszóasszony szállna így rád? Mindig írogatna neked. Követne az utcán. SMS-ekkel bombáz. Az ismerőseidet faggatja az elérhetőségeidről. Tehát csak úgy berobbanna a magánéletedbe és hiába mondod neki hogy "nem, hagyjál békén" ő csak azért is folytatja.

Ha egy ember azt mondja hogy nem akar beengedni magánéletébe akkor az azt jelenti hogy nem gázolhatsz csak úgy be a magánéletébe. Ha mégis, akkor karhatalmi erők segítségével fognak onnan eltávolítani és figyelmeztetni. Ha másodszor is megjátszod, akkor beraknak egy kicsit a hűvösbe, had valljanak neked "szerelmet" mások is.

... és nem, rohadtul de semmi közöd nincs hozzá. Még a legjobb barátaimmal szemben is van egy határ, amin túl már morogni szoktam.

Cseszheted azt, hogy a tenyeredben hordanád. Lehet hogy nem vagy az esete. Lehet hogy nem jön be neki a beszéded, a mozgásod, a stílusod. Lehet hogy nem tart szépnek, sőt, lehet hogy kifejezetten rondának tart. Lehet hogy pont azért utasít el, mert már a zaklatás határát súrolod a viselkedéseddel. Meg úgy még ezernyi más oka lehet.

Tény és való, hogy egy kis mázlival és bizonyos szintű ismerkedés után valamennyire át lehet hidalni ezeket a gondokat. De sz*rból akkor sem lehet várat csinálni. A problémák pedig ott indulnak, hogy ilyen viselkedéssel soha a büdös életbe nem fogsz normális kapcsolatot építeni.

... és mint férfi tanácsolom neked: szerintem jobban jársz ha abbahagyod ezt a viselkedést. A cikkben szereplő ember még egész jól járt. Általában előbb szokta megelégelni a hölgy egy talpraesett férfi ismerőse az ilyen dolgokat.

2016. márc. 7. 00:08
 38/51 anonim ***** válasza:
0%
Én ezt csináltam évekig. Pontosabban írtam pár levelet a szerelmemnek, akivel nem tudtam összejönni fiatal koromban. De eszembe sem jutna, hogy emiatt ő feljelentene. Nagy szemétség volt, hogy egyáltalán nem válaszolt nekem, pedig csak annyit akartam tudni, hogy tetszem-e neki, vagy nem. Mivel nem találkozott velem és nem mondta ezt meg, több levelet is írtam. Nagyon sok szenvedést okozott nekem ezzel az aljassággal.
2016. márc. 7. 09:33
 39/51 A kérdező kommentje:

"Mivel nem találkozott velem és nem mondta ezt meg, több levelet is írtam. Nagyon sok szenvedést okozott nekem ezzel az aljassággal."

Megértelek. A szerelem tényleg rengeteg szenvedést tud okozni. Igazából én meg csak meg tudnék elégedni, ha egyáltalán újra szóba állna velem a csajszi akiért bármit megtennék (a börtönt azért nem vállalnám be, inkább megszöknék külföldre), és barátok lennénk újra, szerintem ő is jól járna, lenne legalább valakije a szülein kívül aki támogatja.

2016. márc. 7. 11:53
 40/51 Andizsuzsi ***** válasza:

Szerintem ez egy troll kérdés, de mégis...

"akiért bármit megtennék"

A bármiben a békén hagyás nem opció?

2016. márc. 7. 13:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!