Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Iskolába vittem 'füstbombát'...

Iskolába vittem 'füstbombát' (Cukor műtárgyaszódabikarbóna) Majd egyik haverom mondta hogy felgyűjtsa, és meg is tette majd elkapták. És mondta hogy tőlem van. Felvittek minket az igazgatóhoz. Ott ő elmondta hogy fegyelmilesz belőle. Rész lentlent?

Figyelt kérdés
Mondta hogy mivan éshogy fegyelmire visz minket 3-an voltunk.Én,a gyújtó aki meg gyújtotta,És egy srác aki a gyújtó mellet ált.Mondta hogy mind 3-an fegyelmire megyünk.Nem nagyon szólaltunk meg.Ez ma történt.Én utólag bele gonoldam és rá jöttem hogy szerintem nem érdemlem meg hogy elvegyék az ösztöndíjam.Nem tettem semmit.Nem kényszerítettem hogy meggyújtsa.Ő mondta.Én kb a gyűjtástól áltam több mint 30 méterre kb 10 ember között.És miért is vonják meg az ösztöndíjam? Van esély hogy ezt elmondva nem vonják meg?Semmi rossz nem volt abban füst'bombában' Csak cukor műtrágya és szódabikarbóna,És nem is én gyújtottam meg.Szerintetek?Mit mondjak hogy birom ki magyarázni magam ebből?

#igazságtalanság #bukás #Iskola.füstbomba
2015. szept. 10. 16:47
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Hát lehet tudom mire lehet használni de jobban bele gondolunk nem csak arra.Na mindegy is.Valószínűleg a srác azt mondja én külön külön adtam oda neki zacskóban a cukort és műtrágyát.Majd ő ezt össze öntötte.és meg gyújtotta.Reprodukálás lenne akkor is működne.Szóval ha benne van a srác megúsztam.Ha nincs vannak még meg oldások :D Ja és helyesírás megjegyszem telibe***** hogy hogy kell helyesen írni szakmám végett nem fontos.Majd még pont azzal fogom fárasztani magam.
2015. szept. 11. 23:16
 42/45 anonim ***** válasza:
#41 Ha külön adtad neki a műtrágyát és a cukrot, pedig tudtad hogy mire készül vele (összekever) az még szintén bűncselekmény, csak úgy megjegyezném.
2015. szept. 11. 23:40
 43/45 A kérdező kommentje:
Igen és az miért?:D
2015. szept. 11. 23:46
 44/45 A kérdező kommentje:
Miért is?
2015. szept. 11. 23:47
 45/45 A kérdező kommentje:
De szerintem a végleges dolog meg van.Egész elfelejtve.Kisebb magyarázkodás.Majd Mondani hogy az egész egy pingpong labda alapú füstőlő volt.Semmi robbanószer.Semmisem.Csak meg gyújtotta a gyerek.Kap egy igazgatóit gyújtogatásért.Én meg így valószínüleg meg úszom :)
2015. szept. 11. 23:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!