Iskolába vittem 'füstbombát' (Cukor műtárgyaszódabikarbóna) Majd egyik haverom mondta hogy felgyűjtsa, és meg is tette majd elkapták. És mondta hogy tőlem van. Felvittek minket az igazgatóhoz. Ott ő elmondta hogy fegyelmilesz belőle. Rész lentlent?
" és meg szólított hogy ő majd meg gyűjtsa."
" már mondtam hogy elkérte és mondtam hogy nem mondta hogy meg is gyűjtsa"
Legalább önmagaddal valljál egyformán.
"De miért hát semmi illegális nincs benne.Csak füstöl.De miért hát semmi illegális nincs benne.Csak füstöl."
Ez így nem fedi a valóságot. Az idióta magyar szabályozás miatt a te általad használt keverék is robbanószernek minősül, azaz elkövetted a robbanóanyaggal vagy robbanószerrel való visszaélés nevezetű bűncselekményt.
"324. § (1) Aki robbanóanyagot, robbantószert vagy ezek felhasználására szolgáló készüléket
a) engedély nélkül készít, megszerez, tart, forgalomba hoz, vagy a tartásukra nem jogosult személynek átad,
b) engedély nélkül vagy az engedély kereteit túllépve az ország területére behoz, onnan kivisz, vagy azon átszállít,
bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Feltételezem az igazgató ezzel nincs tisztában (vagy rendes akar lenni) és ezért nem értesítette a rendőrséget. Légy hálás a szerencsédnek, hogy egy fegyelmivel megúszod és nem ráncigálnak bíróság elé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!