Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért háborognak azon, hogy...

Miért háborognak azon, hogy újratelepítettem egy számítógépet?

Figyelt kérdés
Tavaly vizsgáztam, egy középsuliban vagyok rendszergazda pár hete. Egy asztali gép lassú volt, kiporoltam, majd lementettem minden lényeges dokumentumot, utána újratelepítettem a windowst. Ment a vergődés hogy mégis hogy képzelem és mirefel nyúlok bele. Mondtam, hogy ez a munkaköri leírásom szerint az én feladatom és így gondoltam biztonságosan üzemeltethetőnek az eszközt. Szerintetek kirúghatnak emiatt próbaidő alatt?

ma 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan szeretnek bele szólni az emberek más munkájába. Nem hiszem, hogy ezért kirúgnának, de legközelebb kérdezz rá akkor.
ma 13:44
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Ja és jól tetted, hogy kiálltál magadért.
ma 13:44
 3/11 anonim válasza:
89%
Hat ez is kene a dolgod legyen...
ma 13:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ment a vergődés hogy mégis hogy képzelem és mirefel nyúlok bele. Mondtam, hogy ez a munkaköri leírásom szerint az én feladatom és így gondoltam biztonságosan üzemeltethetőnek az eszközt."

Tehát csináltál valamit, amiről nem szóltál előre, megkérdezték miért (ja, bocs, zoomer nyelven: "vergődtek"), Te elmagyaráztad.

Hát, meg fogsz lepődni, de az életben sok olyan helyzet lesz, amikor a felettes megkérdezi, mit miért csináltál munkaidőben.

ma 14:06
 5/11 DK-s ***** válasza:
47%

Te vagy az informatikus, és meg merted ezt kérdezni?

Az EULA-ról még nem hallottál, vázze?!

Úgy megbaxhatják a sulit a h'lyeséged miatt, hogy belerohadnak.

Szerintem kezd új munka után nézelődni!

ma 14:18
 6/11 DK-s ***** válasza:
73%

Egy jogtiszta iskolai szoftvert töröltél, majd újratelepítetted.

Baxdmeg. 🤣

ma 14:19
 7/11 DK-s ***** válasza:
26%
Én azonnali hatállyal kirúgtalak volna.
ma 14:20
 8/11 A kérdező kommentje:

5-nek: Mégis mi a baj vele?

6-nak: Aktiváltam újra ahogy kellett és jogtiszta ez a telepítés is. Akkor most mi a gond vele?

ma 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Egy informatikusnak karattyoltok a licenszről. Ennyi erővel munkatársai is lehetnétek.
ma 15:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Nme értem, hogy mi volt ezzel a problémájuk, nem magyarázták meg?
ma 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!